Villám sújtott le egy zenei fesztiválra Franciaországban, tizenöten megsérültek

villám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Villám sújtott le egy zenei fesztivál résztvevőire Franciaországban szombaton, a balesetben tizenöten megsérültek.

Egy 60 év körüli nőt és egy 44 éves férfit, akiket közvetlenül is eltalált a villám, válságos állapotban szállították kórházba. A szerencsétlenség a Le Vieux Canal nevű zenei fesztiválon történt az északkelet-franciaországi Azerailles-ban. Röviddel a program kezdete előtt, délután 4-kor kitört egy zivatar, és villám csapott bele egy sátorba, amely alatt fesztiválozók menedéket kerestek. A sérültek között van két gyermek is. A sérülteket elsősegély után kórházba szállították, a szerencsétlenség miatt a fesztivált lefújták.

Sebestyén Balázs úgy vette el Vikit, hogy sosem kérte meg a kezét http://www.life.hu/sztarok/20170903-sebestyen-balazs-nem-kerte-meg-viki-kezet-megis-a-felesege-lett.htmlBalázs tulajdonképpen soha nem kérte meg úgy igazán, felesége Viki kezét. Elmondta, hogy házasodtak össze. TV + Sztárok--Így készítette fel Istenes Bence Kiss Ramónát az X-Faktorrahttp://www.life.hu/sztarok/20170903-igy-keszitette-fel-istenes-bence-kiss-ramonat-az-x-faktorr.htmlAz X-Faktor egykori műsorvezetője bizalmasan elárulta Raminak, hogy mire számíthat a meghallgatásokon. TV + SztárokOrigoMuri Enikő imádkozik a várpalotai körhintabaleset sérültjeiérthttp://www.life.hu/sztarok/20170903-muri-eniko-imadkozik-a-varpalotai-korhintabaleset-serultjeiert-o-is-ott-volt.htmlMuri Enikő is ott volt Várpalotán szombat este, amikor meghibásodott a vidámparki körhinta, amelyből többen kizuhantak. Az énekesnőt megrendítették a történet, Facebook-posztban írta le, imádkozik a sérültekért. TV + SztárokOrigoEzért akadt ki az X-Faktor válogatóján ByeAlexhttp://www.life.hu/sztarok/20170903-ezert-akadt-ki-az-x-faktor-valogatojan-byealex-a-mentortarsaira.htmlAz X-Faktor mentora, ByeAlex kiakadt az első válogatóról szóló adás alatt. Hogy mennyire viselte meg a mentort a felvétel, és valójában mi volt, ami igazán kiakasztotta, arról a Life.hu-nak beszélt. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoPárterápiára jár Angelina Jolie és Brad Pitt http://www.life.hu/sztarok/20170903-angelina-es-brad-parterapiara-jar.htmlNagyon hosszú utat tett meg a sztárpár, ezért jó lenne, ha végre érvbe érnének. TV + Sztárok--Bocsánatot kért Brad Pitt Jennifer Anistontólhttp://www.life.hu/sztarok/20170903-bocsanatot-kert-brad-pitt-jennifer-anistontol-hogy-elhagyta.htmlAmióta csak kiderült, hogy Brad Pitt Angelina Jolie-ba szerelmes, a világ kettészakadt. Legalábbis az emberek többsége mindig is erős érzelmi töltettel érvelt, ha az volt a kérdés, Aniston vagy Jolie a jobb választás Pitt számára. Nos, mivel mindkét kapcsolat véget ért, talán egy harmadik lett volna az... Mindenesetre Jennifer szimpatizánsai most örülhetnek, a színész bocsánatot kért exnejétől. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.