Így élte meg az elmúlt egy évet Angelina Jolie

Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat -
Brad Pitt Angelina Jolie szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie őszintén mesélt az elmúlt egy év nehézségeiről. 

Ahogy azt már megírtuk, Angelina Jolie és Brad Pitt válása tavaly bombaként robbant, minden újság címlapján az ő történetüket olvashattuk. Mindenki döbbenten állt az események előtt, hiszen addig a sztárpárt tökéletes házasoknak gondoltuk.

Ám ekkor kiderült, hogy bizony ők is komoly problémákkal küzdenek, és már egyáltalán nem tudnak bánni egymással. Hosszú hónapokon át tartó procedúra következett, de most úgy tűnik, hogy egyikőjük sem akarja igazából a válást. Sőt, a válóperes ügyvédjeik tanácsára párterápiára járnak, és igyekeznek megoldani a gondjaikat.

Angelina Jolie döbbenetes részleteket mesélt az utóbbi egy évéből Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

Angelina eközben elárulta, hogy az utóbbi időszak nem tett jót az egyébként is rakoncátlankodó egészségének. Időnként féloldali arcidegbénulástól szenved, a folyamatos nyomástól és a stressztől.

"Néha úgy tűnt, mintha teljesen összeszedtem volna magam. De valójában csak próbáltam valahogy átvészelni a napjaimat. Ez az egy év tényleg pokolian nehéz volt. Nem szeretek egyedül lenni. Ezt az állapotot én egyáltalán nem akartam. Semmi előnyöm nem származik belőle, csak egyszerűen nehéz" - mesélte a híres édesanya.

Elmondása szerint igyekszik figyelni az egészségére, és minél több pozitív élménnyel körbevenni magát, hogy őszintén tudjon mosolyogni a gyerekeire. Nem akarja, hogy a stressz ráragadjon a kicsikre, erről pedig neki kell gondoskodnia - írta meg a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.