Nánási Venci nem szereti a fodrászt: ördögien néz hajvágás közben - Fotó!

Forrás: instagram/ordognora -
Nánási Vencel fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Venci általában szupercuki, ezúttal is az, de másként: ördögi tekintetét mutatta be mindenkinek, de igazából csal a forásznak szólt. Igazi pasi. 

Ördög Nóra kisfiát akkor is kötelezi a név, ha ő nem azt viseli: bemutatta, hogy ugyan ő Nánási, azért ördögi is tud lenni, ha arról van szó. A tekintete legalábbis az volt! Édesapja örökítette meg a nem túl kedves pillantásokat, méghozzá a fodrásznál.

Nánási Vencel igazi pasi Forrás: instagram/ordognora

Úgy tűnik, Vencii gazi pasi, és nem nagyon szeret olyasmivel időt eltölteni, amire semmi szükség. A hajvágás láthatóan számára nem hasznos tevékenség, inkább maga a pokol: a nézése erről árulkodik. Az viszont már most is látszik, hogy nagy csábító lesz majd belőle, reszkethetnek a lányos anyukák!

Ördög Nóra kislánya, Mici igazi troll: viccessé tette Vencivel közös képüket - Fotó!


Mici úgy tűnik nem szereti a szentimentális fotókat, ő inkább viccet űz belőle: igazi trollként tette nevetségessé a Vencivel közös képüket! Nézd meg, hogy sikerült a fotó!

Kozsót lefotózták új szerelmévelhttp://www.life.hu/sztarok/20170904-lefotoztak-kozsot-uj-szerelmevel.htmlKozso a fellegekben jár, hiszen újra rátalált a szerelem. Ezt pedig nem is titkolja: Facebook-oldalán osztotta meg érzéseit, és már lesifotó is készült a turbékoló párról. TV + Sztárok--Bejelentette jegyességét a japán császár unokájahttp://www.life.hu/sztarok/20170903-bejelentette-jegyesseget-a-japan-csaszar-akihito-unokaja.htmlFormálisan is bejelentette Mako hercegnő, a japán császár unokája, hogy jegyben jár egy vele egykorú közemberrel, egy Komuro Kei nevű ügyvédbojtárral, aki miatt lemond hercegnői címéről is. TV + Sztárok--Így készítette fel Istenes Bence Kiss Ramónát az X-Faktorrahttp://www.life.hu/sztarok/20170903-igy-keszitette-fel-istenes-bence-kiss-ramonat-az-x-faktorr.htmlAz X-Faktor egykori műsorvezetője bizalmasan elárulta Raminak, hogy mire számíthat a meghallgatásokon. TV + SztárokOrigoPumped Gabót még sosem láttuk így őrjöngeni: Videó! (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170903-pumped-gabo-totalisan-kiborult.htmlPumped Gabo totálisan kiborult. Így őrjöngeni még soha nem láttuk, és nem is merünk belegondolni, hogy mit valósított meg azok közül, amikkel fenyegetőzött. TV + SztárokOrigoRoast: Szabó Zsófit durván oltották, de nem hagyta magát: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170903-elkepeszto-modon-savaztak-egymast-az-rtl-klub-sztarjai.htmlAz RTL Klub Roast című műsora mindenkiből kihozza a legrosszabbat: most például Szabó Zsófi kapott hideget-meleget, de ő is tudott olyat mondani, amitől tátva maradt a vendégek szája. TV + SztárokOrigoDiana hecegnő hozzá akart menni Dodi Al Fayedhez http://www.life.hu/sztarok/20170903-hazasodni-szeretett-volna-diana.htmlSenki sem gondolta, hogy ilyen komoly terveket szövöget a hercegnő. Ám a megvalósításra már sajnos nem kerülhetett sor. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.