Sztárok, akikről nem tudtad, hogy leszbikusak: Michelle Rodrigueztől Jennifer Hudsonig

Forrás: Todd Pendu -
Michelle Rodriguez Samantha Fox sztárok leszbikus Jennifer Hudson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyes sztárok felvállalják, ha esetleg a másik nemhez (is) vonzódnak, mások pedig igyekszenek ezt titokban tartani, teljesen felelegesen. Sajnos az ismertség átka, hogy a palástolni próbált dolgaik mindig kiderülnek, így az is, ha a világhírű hölgyeket nem egy férfi, hanem egy másik nő hozza lázba. Íme, azok a hírességek, akikről nem tudhattuk eddig, hogy leszbikusak!

Michelle Rodriguez

Michelle Rodriguez Forrás: UIP-Duna Film

Na jó, talán róla lehetett sejteni, hiszen a filmjeiben sem éppen szende, megmentésre váró királykisasszonyokat formált meg, de ha volt valakinek kétsége efelől, akkor eloszlatjuk. Michelle Rodrigez, akit a legtöbben a Halálos iramban című filmekből ismerünk bizony leszbikus, méghozzá azért, mert nagyon kíváncsi. Kipróbált márt ezt is, azt is, de a nők iránt érdeklődik a leginkábbb.

Stella Maxwell

Stella Maxwell Forrás: Getty Images

Sok pasi áhítozik a szépséges modellért, de sajnos azt kell mondanunk, hogy hiába. Önerőből jutott a karrierje csúcsára, és egyéb csúcsokat sem a pasik segítségével hódít meg. Már több leszbikus kapcsolatáról is pletykáltak, jelenleg Kristen Stewart színésznővel van nagyon közeli viszonyban.

Maria Bello

Maria Bello Forrás: AFP/Robyn Beck

A szépséges színésznő nem szereti a korlátokat, így azt sem, ha előre meghatározzák, neki melyik nemet kell szeretnie. Maria legismertebb filmje a Sakáltanya, de nem ez az egyetlen alkotás, amiben játszott. Ő már nincsen annyira a figyelem középpontjában, ezért nem is hallhattunk annyit szexuális beállítottságáról, pedig ő nyíltan vállalja, hogy volt már leszbikus kapcsolata.

Jennifer Hudson

Jennifer Hudson Forrás: chrisjepson.com

Az énekesnő az American Idol 2004-es évadában vált ismertté, azóta is folyamatosan szerepel, koncertezik. Jennifer erős nőként küzdötte fel magát az ismertség legfelső fokára, de a szexuális beállítottságára csak kétértelmű utalásokat tesz. Egyesek a dalszövegeiben elfojtott leszbikus vágyakat véltek felfedezni, és természetesen az énekesnőnek is szegezték a kérdést, aki homályosan fogalmazott, de határozottan nem tagadta a felvetést.

Samantha Fox

Samantha Fox Forrás: Facebook/Samantha Fox

Igazi szexszimbólumnak számított Samantha, a maga korában az egyik leghíresebb és a legáhítottabb nő volt. Folyton az újságok címlapján szerepelt, és nem is kellett sokáig várni arra, hogy elinduljanak a találgatások. Samantha ugyanis soha nem mutatkozott férfiak oldalán, pedig neki aztán volt kiből válogatni. Kisvártatva végül beismerte, hogy inkább nőkkel osztja meg az ágyát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.