Angelina Jolie a terveiről beszélt: ezt fogja csinálni

Forrás: AFP/Valerie Macon -
Angelina Jolie terv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie a családi problémák miatt nagyon elhanyagolta a karrierjét, és teljesen visszavonult. Elárulta, hogy lesz-e nagy visszatérés. 

Angelina Jolie teljesen visszavonult, hiszen mind tudjuk, hogy milyen családi problémák álltak a háttérben. A válásuk miatt bizony ő is teljesen szétesett, és nagyon oda kellett figyelnie gyermekeire is, akik szintén nagyon rosszul élték meg ezt a helyzetet. Így aztán Angelina Joline-nak nem is jutott ideje arra, hogy másra koncentráljon, de éppen itt az ideje a változtatásnak.

Angelina Jolie tervezi a visszatérést Forrás: AFP/Valerie Macon

Mostantól szeretne a karrierjével is foglalkozni, de nem siet sehová. "Most nincs semmi olyan munka, ami érdekelne engem, mint rendező, így aztán színészkedni fogok. Már egy évet veszítettem el a családi helyzet miatt, hiszen a gyermekeimre kellett koncentrálnom, de amiko úgy érzem, hogy itt az ideje, vissza fogok térni" - írja a Just Jared.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.