Istenes Bence Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik az exkommandós Ferinek most lesz miért aggódnia, ugyanis Istenes Bence egy vikinget küld harcba, a másik csapat élére. 

Holnaptól minden megváltozik" – mondta Istenes Bence vészjóslóan a tegnap esti adásban a törzsi tanács végén. És valóban, ma az Ibon törzsbe egy új játékos érkezik. Az titokzatos férfiról, Tamásról csak annyit tudunk, hogy 190 centis exkatonaként fél éve még a határt védte.

Tamás érkezésére mindenki nagyon kíváncsi Forrás: Red Lemon Media

Meg kell hagyni, eléggé kemény a megjelenése, nem tűnik jó ötletnek összeveszni vele. De vajon mit fog ehhez szólni Feri és a többi játékos? Állítólag a Buwaya törzs nem fog meghátrálni az új jövevény miatt.

Benedek azonban boldogan adja át az irányítást Tamásnak, de hogy ez jó döntés-e, az még a jövő zenéje.

Gáspár Evelint a Survivor egyik játékosa fogyasztotta le

Bárki láthatja, hogy Gáspár Evelin teljesen átalakult: 35 kilót adott le súlyfeleslegéből, de persze volt segítsége! Kiderült, hogy a Survivor egyik játékosa fogyasztotta le. Olvass tovább itt...

Várkonyi Andi szerint mértékkel botoxoltatni nem bűn: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170905-varkonyi-andi-szerint-a-botox-nem-bun.htmlA Micsoda Nők! Várkonyi Andreával című műsorban egy kényes téma is terítékre került: ciki-e a botox, vagy sem? TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoMeghalt Molnár Anikó édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20170905-molnar-aniko-edesapja-meghalt.htmlMolnár Anikó hatalmas fájdalmáról számolt be a közösségi oldalán: elvesztette szeretett édesapját. TV + SztárokOrigoGyörgy herceg iskolája nem elég biztonságos?http://www.life.hu/sztarok/20170905-gyorgy-herceg-iskolaja-nem-eleg-biztonsagos.htmlGyörgy herceg is megkezdte az iskolát méghozzá egy alapítványi suliban, de sokan úgy érzik, az intézmény nem elég biztonságos: féltik György herceg életét, mert bármikor, bárki besétálhat ellenőrzés nélkül az iskola kapuján. TV + Sztárok--Puzsér keményen kiosztotta ByeAlexethttp://www.life.hu/sztarok/20170905-puzser-kiosztotta-byealexet.htmlPuzsér Róbert nem bírta magában tartani a véleményét ByeAlexről, aki a szombati X-Faktorban vérig sértődött mentortársai élcelődésén. Puzsér szerint ez p*csáskodás volt. TV + SztárokOrigoCara Delevingne anyaszült meztelenül szexizik: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170904-cara-delevigne-teljesen-meztelenul-allt-kamerak-ele.htmlA bevállalós sztár most egy igazán különleges oldalát mutatta meg a Tulip Fever című filmben: anyaszült meztelenül szexelt a kamerák előtt. TV + Sztárok--Lilu keresztanya lett - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170904-lilu-keresztanya-lett.htmlNagy öröm érte az RTL Klub műsorvezetőjét, amit nem is titkolt el a tévés. Instagram-oldalán tudatta rajongóival, hogy mitől olyan boldog. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.