Fogatás közben baleset érte Nagy Ervin, színészt

Forrás: Fórum Hungary -
Nagy Ervin baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Forgatás közben szenvedett balesetet a népszerű színész, Nagy Ervin. Egyelőre a sorozat készítői nem tudják folytatni a munkát...

Nem szimpla ficamról vagy rándulásról lehet szó, ugyanis Nagy Ervin gyógyulása nem megy olyan gyorsan. Legújabb sorozatának forgatásán történt a baj, ami miatt le kellett állítani a munkálatokat is. Az eset múlt héten történt, a Blikk információi szerint azóta is áll a forgatás. Azt nem tudni, hogyan és milyen súlyosan sérült a színész...

Nagy Ervin a Kincsem című filmben Forrás: Fórum Hungary

"Pénteken kaptuk a hírt, hogy Nagy Ervin balesete miatt sajnos el kell halasztani egyes jelenetek forgatását, úgy tudom, jelenleg nem is forog a kamera" -mesélte egy bennfentes.

A napilap megkereste a produkció készítőit is, akik a következő választ adták:

"Nagy Ervin sérülést szenvedett a sorozat egyik próbáján, ám a helyszínen tartózkodó gyors orvosi segítségnek köszönhetően állapota egyre javul. A színész sérülése nem befolyásolja a forgatási munkálatokat. Hamarosan az ő jeleneteinek felvétele is folytatódhat. Addig is mihamarabbi felépülést kívánunk a színésznek"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.