Újra együtt utazhatunk Marton Adriennel: Videó!

Life TV Marton Adrienn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tovább folytatódik a Life TV közkedvelt műsora Marton Adriennel. A híres modell elrepít minket a csodás Toszkánába: Videó! 

Folytatódik a nagy toszkán vakáció Marton Adriennel! A LifeTv saját gyártású műsorában most vasárnap az úti cél Livorno és a Mercato Centrale.

Ez egy hamisítatlan olasz piac, ahol az áru néhány órája még tényleg a tengerben úszkált. Óriási körforgás, hemzsegő tömeg és szebbnél szebb, illatos portéka vár az arra látogatókra.

Csobbanj velünk a piaci fergetegbe és élvezd a toszkán ízeket. Édes élet Toszkánában a LifeTv műsorán vasárnap 16:30-tól!

Marton Adrienn a különleges kávékról mesélt

Melbourne és London talán az a két hely a világon, ahol a speciality kávézók a legnépszerűbbek. Azonban az elmúlt 5 évben szerencsére már itthon is fellendült az érdeklődés a minőségi kávézás iránt. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.