Így szexizik a szerelmével Ashley Graham: Fotó!

fotó szexi Ashley Graham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes fotót posztolt a közösségi oldalán a sztár: úgy tűnik továbbra is bolondulnak egymásért a férjével. 

Ashley Graham és Justin Ervin 2010-ben mondták ki a boldogító igent, és a friss fotójukat nézve a szerelem azóta sem hagyott alább közöttük. A szexi modell, aki általában szakmai kereteken belül hozza lázba a férfi követőit, most egy olyan oldalát mutatta meg, amit ritkán láthat a nagyérdemű.

No caption necessary #marriedlife

A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) által megosztott bejegyzés,

A szerelmesek egy medencében lettek lencsevégre kapva, ahogy önfeledten egymásba fonódva csókolóztak a napfényben. Nem csoda, hogy a rajongók sem tudták szó nélkül hagyni az erotikus felvételt, hiszen a legtöbb szexjelenet is így szokott kezdődni.

Bizonyára irigyek Justinra, hogy a világ egyik legfelkapottabb modellje a felesége. Fél nap alatt már több, mint 300.000 kedveléssel jutalmazták a posztot, ami valóban sokat sejtető és beszédes.

Ashley Graham bevallotta: bántalmazták szexuálisan

A szexi supersize modell nemrég elismerte, hogy a múltban kétszer is szexuális bántalmazás áldozata volt. Az első ilyen alkalommal mindössze 10 éves volt, mikor egy 18 éves fiú kényszerítette olyan dolgokra, amiket Ashley nem szeretett volna. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.