ByeAlex nélkül folytatták a mentorok az X-Faktor meghallgatását - Videó!

Forrás: RTL Sajtóklub -
X-Faktor ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ByeAlex nem tolerálta mentortársai beszólásait, megsértődött és vissza se ment a stúdióba. A mentoroknak nélküle kellett folytatni a meghallgatást. 

Igazi balhéval kezdődött az X-Faktor: ByeAlex vérig sértődött a mentortársain, és úgy tűnik, nem is sikerült megbékülnie. Gigi kezdte az énekes oltogatását, majd Puskás Peti és Gáspár Laci is beszállt, így már hárman szívatták ByeAlexet, akinél egy idő után betelt a pohár. Nem tűrte tovább a beszólásokat, inkább elhagyta a stúdiót!

ByeAlex nélkül folytatják a mentorok? Forrás: RTL Sajtóklub

Nagyobb baj, hogy nem is tért vissza. A mentoroknak Alex nélkül kellett elkezdeni az új meghallgatásokat, de látszott, hogy mindhárman feszültek voltak a helyzettől, amiben tulajdonképpen ők is hibásak. "Ő már nem lesz ma" - mondta Gáspár Laci, aki aggódott is azért, hogy túlságosan megbántották Alexet!

Puzsér keményen kiosztotta ByeAlexet

Puzsér Róbert nem bírta magában tartani a véleményét ByeAlexről, aki a szombati X-Faktorban vérig sértődött mentortársai élcelődésén. Puzsér szerint ez p*csáskodás volt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Hujber Feri megfizet a füvezésérthttp://www.life.hu/sztarok/20170906-fuvezes-miatt-kapta-bunteteset-hujber-feri.htmlValószínűleg Hujber Feri belátta, hogy nincs értelme fellebbeznie a bíróságon, ugyanis nyolc nap alatt nem élt ezzel a jogával, így viszont most fizethet! TV + Sztárok--Győzikét dögös magyar modellel fotózták le egy hotelszobábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170906-gyoziket-szoke-magyar-modellel-fotoztak-egy-hotelszobaban.htmlMaga Győzike tette közzé a szexi magyar modellel készült felvételeket, amiket egy hotelben rögzítettek, nem tudni, milyen célból. Vajon mit szól ehhez Bea asszony? TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoÍgy szexizik a szerelmével Ashley Graham: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170906-ashley-graham-erotikus-fotot-posztolt.htmlDöbbenetes fotót posztolt a közösségi oldalán a sztár: úgy tűnik továbbra is bolondulnak egymásért a férjével. TV + SztárokOrigoPárkapcsolata kezdeteiről mesélt Dobó Kata: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170906-dobo-kata-oszinten-meselt-a-szerelme-kezdeteirol.htmlDobó Kata vállalta, hogy kendőzetlen őszinteséggel mesél magáról, a mindennapjairól és a szerelmi életéről is. TV + Sztárok--Zalatnay Saroltának még mindig bókolnak a férfiakhttp://www.life.hu/sztarok/20170906-zalatnay-sarolta-meg-mindig-kapja-a-bokokat.htmlZalatnay Cini sokáig igazi szexszimbólum volt, de mostanában hiányzik az életéből a szerelem. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne bomlanának utána a férfiak: még most is kapja a bókokat. TV + Sztárok--Sas József visszavonul: nem csinál több kabaréthttp://www.life.hu/sztarok/20170906-sas-jozsef-nem-csinal-tobb-kabaret.htmlSas József évtizedek óta szórakoztatja az embereket, a szilveszter elengedhetetlen volt nélküle, de úgy döntött, befejezi. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.