Hivatalosan is elkelt Hullan Zsuzsa: Videó!

esküvő házasság Hullan Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub reggeli műsorában vendégeskedett Hullan Zsuzsa, színésznő. Romantikus történetet mesélt élő adásban. 

Hullan Zsuzsa boldogan mesélt a friss házasságkötéséről, amivel megpecsételték a 9 éve tartó szerelmüket. A híres színésznő képeket is mutatott a gyűrűjéről, valamint az esküvői ruhájáról is. Elmondása szerint a szertartás nem volt nagy dobra verve, de azért nem is titkolták el a világ elől.

"Egy nagyon jó hangulatú esküvő volt. A barátok és a család voltak jelen. Egy gyönyörű szép helyen, egy nagyon szép esküvőnk volt" - mesélte Zsuzsa.

A Barátok közt egykori sztárja arról is mesélt, hogy megjárta az El Caminót, melynek az utolsó 100 kilométerét a párjával együtt tették meg, és ott történt a leánykérés is, amiről az utolsó pillanatokig a művésznő semmit sem tudott.

"Annyira volt meglepetés, hogy az utolsó napon már tudtam. Annyira izgatott volt, annyira megváltozott, hogy tudtam, valami történni fog" - folytatta az 56 éves híresség.

245 milliós ruhában ment férjhez a 23 éves Swarovski-örökös: Fotó!

Háromnapos esküvőt tartott az énekesnőként is híressé vált Victoris Swarovski, aki 245 milliós ruhába és 250 vendég előtt mondta ki a boldogító igent. Ezt a luxust nem sokan engedhetik meg maguknak, de talán nem is ezen múlik egy szerelmes pár boldogsága.

Győzikét dögös magyar modellel fotózták le egy hotelszobábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170906-gyoziket-szoke-magyar-modellel-fotoztak-egy-hotelszobaban.htmlMaga Győzike tette közzé a szexi magyar modellel készült felvételeket, amiket egy hotelben rögzítettek, nem tudni, milyen célból. Vajon mit szól ehhez Bea asszony? TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoÍgy szexizik a szerelmével Ashley Graham: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170906-ashley-graham-erotikus-fotot-posztolt.htmlDöbbenetes fotót posztolt a közösségi oldalán a sztár: úgy tűnik továbbra is bolondulnak egymásért a férjével. TV + SztárokOrigoPárkapcsolata kezdeteiről mesélt Dobó Kata: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170906-dobo-kata-oszinten-meselt-a-szerelme-kezdeteirol.htmlDobó Kata vállalta, hogy kendőzetlen őszinteséggel mesél magáról, a mindennapjairól és a szerelmi életéről is. TV + Sztárok--Sas József visszavonul: nem csinál több kabaréthttp://www.life.hu/sztarok/20170906-sas-jozsef-nem-csinal-tobb-kabaret.htmlSas József évtizedek óta szórakoztatja az embereket, a szilveszter elengedhetetlen volt nélküle, de úgy döntött, befejezi. TV + Sztárok--Liptai Claudia így készül a Sztárban sztár című műsorrahttp://www.life.hu/sztarok/20170905-liptai-claudia-werk-fotot-posztolt.htmlLiptai Claudia hamarosan újra képernyőn lesz látható, hiszen szeptember 10-én indul a Sztárban sztár legújabb szériája, melynek egyetlen zsűritagjaként tér vissza. A sztármami elképesztő formában van.TV + SztárokOrigoKiderült, mi okozta a Happy Gang énekesnének, Mohamannak a haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20170906-ez-okozta-a-happy-gang-enekesnenek-mohamannak-a-halalat.htmlLezárult a nyomozás a Happy Gang énekese, Mohaman halálának az ügyében. Kiderült, a 45 éves férfi hirtelen szívhalál miatt vesztette életét. A nyomozást Moha mostohaapja, Maruzsi László indítványozta, tudni szerette volna, hogy a körülmények, a mentő kiérkezése mennyiben befolyásolta az egykori énekes túlélési esélyeit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.