Győzikét dögös magyar modellel fotózták le egy hotelszobában

Fotó: Polyák Attila - Origo -
modell Gáspár Győző Győzike
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Maga Győzike tette közzé a szexi magyar modellel készült felvételeket, amiket egy hotelben rögzítettek, nem tudni, milyen célból. Vajon mit szól ehhez Bea asszony?

Gáspár Győzi megosztott néhány fotót a Facebook-oldalán, ami nagy népszerűségnek örvendett, nem is csoda: egy gyönyörű modell oldalán látható. A szépséges szőke manökennel egy hotelben örökítették meg Győzikét, de azt nem tudni, milyen célból készültek a felvételek, ahogy azt sem, vajon mit szól ehhez Bea asszony.

A fotót Győzike csak egy rövid szöveggel osztotta meg: "Az elegancia nem megy ki a divatból" - írta a showman. A gyönyörű hotelben mindketten nagyon jól mutatnak, és több mint valószínű, hogy csupán egy reklámfotózás miatt állt össze Gáspár Győző a magyar modellel.

Győzike modell babérokra vágyik? Fotók!

Ilyen fotókat még sosem láttunk Győzikéről, de úgy tűnik a sztár már meg sem áll addig, míg nem készül közös műtermi felvétel Palvin Barbival. Nézd meg, milyen különös pózokban örökítették meg a showmant.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.