Rá sem lehet ismerni Antonio Banderasra - Fotó

betegség Antonio Banderas öreg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ egyik legszexisebb pasijaként tartották számon éveken keresztül Antonio Banderast, de amíg kollégáinak kifejezetten jól áll az idő múlása, a színész ezt egyáltalán nem mondhatja el magáról.

Banderas rendszeresen látogatja a fesztiválokat, filmes eseményeket, de amíg az első megjelent fotó után még rá lehetett húzni, hogy „csak a kép volt rossz" most már biztosak lehetünk benne, hogy nem a fotóssal volt a probléma. Banderas az összes képen ápolatlan, soványnak, betegnek néz ki.

Rá sem lehet ismerni Antonio Banderasra Forrás: Getty Images

Márciusban mellkasi fájdalomra panaszkodva került kórházba, ahol egy enyhe szívinfarktust állapítottak meg a színésznél, de másnap már haza is engedték. Ennek ellenére nem fest túl jól, sőt, rosszabbul néz ki, mint egy évvel ezelőtt.

Erős Antónia rendszeresen edz: szeretne tetszeni a férjénekhttp://www.life.hu/sztarok/20170907-eros-antonia-rendszeresen-edz-szeretne-tetszeni-a-ferjenek.htmlKözeledik a 20. házassági évfordulója Erős Antóniának és párjának, bizony ennyi együtt töltött év sok munkát rejt. Antónia elárulta, hogyan őrzi a tüzet a házasságában. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoLemondta a tévés szereplését Korda György és Balázs Klárihttp://www.life.hu/sztarok/20170907-ezert-nem-szerepel-a-frizbiben-balazs-klari-es-korda-gyorgy.htmlA házaspár az utolsó pillanatban mondta le a Frizbi című műsorban való szereplést, de azt nem árulták el, hogy miért. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHajdú Péter elárulta, egyelőre nem kíván újra nősülni: ezért szakítottak Eszterrelhttp://www.life.hu/sztarok/20170907-hajdu-peter-elarulta-egyelore-nem-kivan-ujra-nosulni.htmlHajdú Péter a tönkrement házassága után hamar megtalálta a boldogságot, de Eszterrel nem tartott sokáig a kapcsolatuk. A műsorvezető elárulta, miért szakítottak. TV + Sztárok--Vádemelést javasoltak az Irigy Hónaljmirigyes Kabai László ellen ittas vezetés miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170907-vademelest-javasoltak-kabai-laszlo-ellen-ittas-vezetes-miatt.htmlFájhat a feje az Irigy Hónaljmirigy tagjának, ugyanis ittas vezetés miatt elvették a jogosítványát. Kabai László ellen vádemelést javasoltak. TV + SztárokOrigoSztárok, akik még nem veszítették el a szüzességüket http://www.life.hu/sztarok/20170906-sztarok-akik-meg-mindig-szuzek.htmlA mai rohanó világban elég nehéz elképzelni, hogy valaki (18 éves kora után) ne éljen szexuális életet. Pedig mint kiderült, a hírességek közül többen is szüzek még. TV + Sztárok--ByeAlex nélkül folytatták a mentorok az X-Faktor meghallgatását - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170906-byealex-nelkul-folytattak-a-mentorok-az-x-faktor-meghallgatasat.htmlByeAlex nem tolerálta mentortársai beszólásait, megsértődött és vissza se ment a stúdióba. A mentoroknak nélküle kellett folytatni a meghallgatást. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.