X-Faktor 2017 ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyakig ülünk majd a drámában szombaton. A következő X-Faktor epizódban ugyanis nem jelenik meg reggel a stúdióban ByeAlex, akit mentortársa és cinkostársa Gáspár Laci tucatszor próbál meg telefonon elérni.

„Akkor elkezdjük nélküle. Két igen és egy nem lesz az új szabály, amíg Alex nem érkezik meg" – így kezdődik majd a szombati X-Faktor. Puskás Peti, Radics Gigi és Gáspár Laci ByeAlex nélkül ülnek be a stúdióba, hogy meghallgassák a jó hangú, és a kevésbé tehetséges, önjelölt énekeseket. „Nem számítottam rá, hogy Alex nem bukkan fel. Nagyon aggódom, mert ez nem vall rá"- mondogatja a produkciók alatt Gáspár Laci, aki folyamatosan az óráját fiigyeli. Gáspár szerint barátja nem csinál ilyen hülyeségeket.

Forrás: RTL Sajtóklub

A helyzet egyre csak fokozódik és az énekesek már a pult alól hívogatják társukat. Hogy felbukkant-e végül ByeAlex, és egyáltalán miért tűnt el, az kiderül szombaton este az X-Faktorban.

Friss: Megszületett Mark Zuckerberg második lányahttp://www.life.hu/sztarok/20170828-megszuletett-mark-zuckerberg-masodik-lanya.htmlBefrissítette profilját a Facebookon Mark Zuckerberg, hiszen felesége életet adott második gyermeküknek. A kislány az August nevet kapta, és nagy örömmel fogadta nővére, a 20 hónapos Maxima.TV + Sztárok--Visszatér a Barátok köztbe Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20170828-visszater-a-baratok-koztbe-is-rekasi-karoly.htmlKét évvel a balesete után, a képernyőre is visszatérhet Rékasi Károly. A Barátok köztben, már tervezik Bartha Zsolt történetének folytatását. TV + Sztárok--Nyomozást rendelt el az ügyészség Ungár Anikó ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20170828-nyomoznak-ungar-aniko-ugyeben.htmlUngár Anikó bűvésznő másfél évvel ezelőtt, hátulról ütközött bele egy autóba a XIII. kerületben. A nyomozás szerint felmerült, hogy segítségnyújtás helyett elhajtott a helyszínről. TV + SztárokOrigoElhunyt Radics Gigi nagymamájahttp://www.life.hu/sztarok/20170826-elhunyt-radics-gigi-mamaja.htmlTavasszal még arról beszélt az énekesnő, hogy jobban van imádott nagyija. Ám legyőzte a betegség.TV + SztárokOrigoBombaformában! Liptai Claudia lábai mesések - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170826-liptai-claudia-labai-mesesek-foto.htmlEgy szülinapra igyekezett barátnőjével Liptai Claudia, amiről egy fotót is megosztott a hivatalos Facebook-oldalán. És tény, hogy Claudia bombaformában van! TV + SztárokOrigoCsúnyán összetörte autóját Bangó Margithttp://www.life.hu/sztarok/20170826-osszetorte-autojat-bango-margit.htmlKözlekedési balesetet részese volt Bangó Margit. A balesetben szerencsére nem sérült meg senki, de a család luxusterepjárója csúnyán összetört, ebben ült az énekesnő. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.