Mészáros Árpád Zsolt műtét baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy színházi próba során is történhetnek balesetek. Így járt Mészáros Árpád Zsolt is, aki alól egy díszlet mozdult ki a Szegedi Szabadtéri Játékokon, igen komoly problémát okozva ezzel.

A nyár sűrűre sikerült Mészáros Árpád Zsoltnak, a Budapesti Operettszínház énekesének, hiszen rengeteg fellépése volt a nyáron, többek között Szegeden, ahol a baleset történt. Egy rosszul rögzített díszlet miatt MÁZS akkorát esett, hogy kicsavarodott a térde és szalagszakadása lett. Az elfoglaltságai miatt nem maradt ideje a pihenésre, de hamarosan kénytelen lesz megműttetni a lábát, ráadásul két igen érzékeny ponton: a térden és a bokán.

Baleset miatt kell műteni Mészáros Árpád Zsoltot Forrás: TV2

Mindkét műtét után hosszan tartó pihenés, rehabilitáció vár az énekesre, aki bár várja, de nem biztos, hogy be is tartja. „Igyekszem ezt az egészet egy jelnek felfogni, hogy picit vissza kell vennem a tempóból, és jobban figyelni magamra, mivel hosszú távon veszélyeztetném az egészségemet, illetve a karrieremet, hiszen estéről estére táncolnom és ugrabugrálnom is kell a színpadon" - mesélte a Lokálnak. A tervek között szerepel egy kis wellnesezés a gyerekekkel, és párjával is szívesen töltene pár napot kettesben.

Erős Antónia rendszeresen edz: szeretne tetszeni a férjénekhttp://www.life.hu/sztarok/20170907-eros-antonia-rendszeresen-edz-szeretne-tetszeni-a-ferjenek.htmlKözeledik a 20. házassági évfordulója Erős Antóniának és párjának, bizony ennyi együtt töltött év sok munkát rejt. Antónia elárulta, hogyan őrzi a tüzet a házasságában. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoLemondta a tévés szereplését Korda György és Balázs Klárihttp://www.life.hu/sztarok/20170907-ezert-nem-szerepel-a-frizbiben-balazs-klari-es-korda-gyorgy.htmlA házaspár az utolsó pillanatban mondta le a Frizbi című műsorban való szereplést, de azt nem árulták el, hogy miért. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHajdú Péter elárulta, egyelőre nem kíván újra nősülni: ezért szakítottak Eszterrelhttp://www.life.hu/sztarok/20170907-hajdu-peter-elarulta-egyelore-nem-kivan-ujra-nosulni.htmlHajdú Péter a tönkrement házassága után hamar megtalálta a boldogságot, de Eszterrel nem tartott sokáig a kapcsolatuk. A műsorvezető elárulta, miért szakítottak. TV + Sztárok--Vádemelést javasoltak az Irigy Hónaljmirigyes Kabai László ellen ittas vezetés miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170907-vademelest-javasoltak-kabai-laszlo-ellen-ittas-vezetes-miatt.htmlFájhat a feje az Irigy Hónaljmirigy tagjának, ugyanis ittas vezetés miatt elvették a jogosítványát. Kabai László ellen vádemelést javasoltak. TV + SztárokOrigoSztárok, akik még nem veszítették el a szüzességüket http://www.life.hu/sztarok/20170906-sztarok-akik-meg-mindig-szuzek.htmlA mai rohanó világban elég nehéz elképzelni, hogy valaki (18 éves kora után) ne éljen szexuális életet. Pedig mint kiderült, a hírességek közül többen is szüzek még. TV + Sztárok--ByeAlex nélkül folytatták a mentorok az X-Faktor meghallgatását - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170906-byealex-nelkul-folytattak-a-mentorok-az-x-faktor-meghallgatasat.htmlByeAlex nem tolerálta mentortársai beszólásait, megsértődött és vissza se ment a stúdióba. A mentoroknak nélküle kellett folytatni a meghallgatást. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.