Lilla lett a Survivor következő kiesője

kieső Survivor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ibon törzs már harmadik alkalommal is elveszítette a védettségi játékot, ezért dönteniük kellett, hogy ki menjen közülük haza. 

A játék minden nappal új fordulatokat vesz, így nem csoda, hogy a játékosok és a nézők sem lehetnek soha elég felkészültek.

Az exkatona, Tamás érkezése valóban megbolondított mindent, ahogy azt Istenes Bence is előre megmondta. Többek között Anita és Gergő kapcsolatába is bekavart, ezért a kiválasztás előtt mindenki Tamást tartotta a leggyengébb láncszemnek, ám a "viking" előhúzta a védettségi amuletett.

Persze csak látszólag, hiszen titokban Zolinak ajándékozta, aki ezt mindenkinek el is mesélte, tálcán kínálva ezzel Tamás fejét, de a többiek nem hittek neki. A legtöbb szavazatot Lilla kapta, így ő távozott. Láthatóan Benedeket és Klaudiát sújtotta le a legjobban barátjuk elvesztése, holott ők is rá szavaztak.

A survivor játékosa, Benedek őszintén mesélt a függőségéről

Furcsa elképzelni, hogy egy huszonéves fiatal egyetlen célja a mindennapi masszív alkoholfogyasztás. Benedekkel pedig pontosan ez történt: hétszer volt detoxikálóban, és háromszor traumatológián. Ebből nem nehéz kitalálni, hogy a Survivor sztárja bizony komoly gondokkal küzdött. De vajon miért?

Ez a fiú Galambos Bogi szerelme: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170908-o-rabolta-el-galambos-bogit-szivet.htmlVégre megtudtuk, ki Galambos Bogi szerelme: Fotó! TV + SztárokOrigoIsten éltesse a 36 éves Ördög Nóráthttp://www.life.hu/sztarok/20170908-ma-unnepli-a-szuletesnapjat-ordog-nora.htmlNánási Pál mindent megtett annak érdekében, hogy meglepje gyönyörű feleségét a születésnapja alkalmából: még ahhoz sem volt gyáva, hogy elrabolja Nórit. TV + Sztárok--VV Aurelio új lehetőséget kapott: ez most a munkájahttp://www.life.hu/sztarok/20170908-ez-most-vv-aurelio-munkaja.htmlAz egykori villalakó éppen nincs képernyőn, de ez nem jelenti azt, hogy ne dolgozna az RTL Klubnak. Kapott lehetőséget ugyanis a csatornától, most VV Anikó keze alá dolgozik! TV + Sztárok--Rajongók ezrei köszöntik Pinket születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20170908-ma-unnepli-szulinapjat-a-38-eves-pink.htmlEzrek árasztják el az amerikai énekesnő rajongói oldalait jókívánságokkal, üzenetekkel, volt aki ajándékot is küldött, sőt, valakinek egy régi kívánsága vált valóra. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki ma a Bestiák énekesnője, Miss Bee, vagyis Somorjai Ilona!http://www.life.hu/sztarok/20170908-igy-nez-ki-ma-a-bestiak-bombazoja-miss-bee.htmlA Bestiák szőke énekesnője már 41 éves, de még ma is bombaformában van. Miss Bee sok mindennel foglalkozott az elmúlt években, de az igazi szerelme örökké az éneklés maradt. Így néz ki most a legendás együttes bombázója! TV + Sztárok--8 nap múlva férjhez megy Rúzsa Magdi!http://www.life.hu/sztarok/20170908-8-nap-mulva-ferjhez-megy-ruzsa-magdi.htmlMájusban jegyezte el párja Rúzsa Magdit, az esküvővel pedig nem várnak tovább: 8 nap múlva kimondják a boldogító igent! TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.