Megváltoztatta a szerelem Szíj Melindát, az egykori Megasztárost

Forrás: Facebook/Szíj Melinda -
Szíj Melinda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztárban zárkózott énekesnőként ismerhettük meg Szíj Melindát, ám ez már a múlté. A szerelem teljesen megváltoztatta az énekesnőt.

A csíkos szatyor és a kék kardigán volt Szíj Melinda védjegye a Megasztár alatt, akkor még zárkózott és merev énekesnőként ismerhették meg őt az emberek, de most mind meglepődnének azon, milyen változáson ment keresztül Melinda. A szerelem ugyanis teljesen megváltoztatta őt, még ő sem gondolta, hogy így meg tudja élni ezeket az érzelmeket.

Szíj Melinda szerelme miatt változott meg Forrás: Facebook/Szíj Melinda

megváltoztatott, miatta lettem nyitottabb.

párja az énekesi karrierjének egyengetésében is segít

Szíj Melinda ügyvédi irodában dolgozik

Szíj Melinda csíkos szatyrát senki sem fogja elfelejteni, ahogy fantasztikus hangját sem, amivel lenyűgőzte az egykori Megasztár zsűrijét. Évek teltek el a show óta, az énekesnő pedig eltűnt a nyilvánosság elől. Ezért.
Lilla lett a Survivor következő kiesőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170908-lilla-esett-ki-kovetkezonek-a-survivorbol.htmlAz Ibon törzs már harmadik alkalommal is elveszítette a védettségi játékot, ezért dönteniük kellett, hogy ki menjen közülük haza. TV + Sztárok--A Barátok közt sztárpárja, Kinizsi Ottó és Deutsch Anita a kapcsolatukról nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20170908-kinizsi-otto-es-deutsch-anita-a-kapcsolatukrol-nyilatkozott.htmlMár régóta nincsen a sorozatban Deutsch Anita és Kinizsi Ottó, de mégis mindenki a Barátok köztből ismeri őket. A pár sok kritikát kapott, amikor összejöttek, de ők kitartottak egymás mellett, és az idő őket igazolja: már 13 éve házasok! TV + Sztárok--Istenes Bence és Csobot Adél a szex utáni képükről nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20170908-istenes-bence-es-csobot-adel-szex-utani-fotojukrol-beszelt.htmlMegosztotta a rajongókat Csobot Adél és Istenes Bence legutóbbi fotója, amit szex után készítettek. Az énekesnő szerint még nem lépték át a határt, egyes követők szerint viszont igen. TV + SztárokOrigoEz a fiú Galambos Bogi szerelme: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170908-o-rabolta-el-galambos-bogit-szivet.htmlVégre megtudtuk, ki Galambos Bogi szerelme: Fotó! TV + SztárokOrigoRajongók ezrei köszöntik Pinket születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20170908-ma-unnepli-szulinapjat-a-38-eves-pink.htmlEzrek árasztják el az amerikai énekesnő rajongói oldalait jókívánságokkal, üzenetekkel, volt aki ajándékot is küldött, sőt, valakinek egy régi kívánsága vált valóra. TV + SztárokOrigoIsten éltesse a 36 éves Ördög Nóráthttp://www.life.hu/sztarok/20170908-ma-unnepli-a-szuletesnapjat-ordog-nora.htmlNánási Pál mindent megtett annak érdekében, hogy meglepje gyönyörű feleségét a születésnapja alkalmából: még ahhoz sem volt gyáva, hogy elrabolja Nórit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.