15 éves olasz lány parádés szereplése a magyar X-Faktorban

Forrás: RTL Sajtóklub -
X-Faktor X-Faktor 2017
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 15 éves Serena Olaszországból, Pisa városából repült Budapestre, hogy részese legyen az X-Faktornak. A válogatón pedig beénekelte magát a táborba.

Egyelőre csak a második adáson vagyunk túl, de már megvillantotta tudását egy fiatal, alig 15 éves tehetség, akiről sokan azt gondolják, hogy akár a végsőgyőzelemre is képes az X-Faktorban. Serena egy Jennifer Hudson dalt választott, amit a saját stílusában adott elő a magyar mentoroknak. Bár Gáspár Laci továbbra sem barátkozott meg az angol nyelvvel, azt azért elmondta az olasz hölgynek, hogy ő a kedvenc előadja az idei versenyből.

Olaszországból érkezett Serena, hogy a magyar X-Faktorban bizonyítson Forrás: RTL Sajtóklub

Serena négy igennel jutott tovább a táborba, és olyan kritikákat zsebelhetett, mint az „elképesztő", „hihetetlen" és „őstehetség". Sokak szerint Serena nagy esélyese az idei X-Faktornak. A kérdés az, hogy mennyire fog hiányozni neki Pisa, ha sikerül a legjobb tizenkettőbe énekelnie magát...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.