Bochkor Gábor és Sváby András részegen lövöldözött

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt -
lövöldözés Sváby András Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bochkor Gábor és Sváby András túlzásba vitte a nosztalgiázást: durva titok derült ki a közös múltjukból.

Az ATV #Bochkor című műsorában Sváby és Bochkor a Bajai Halászléfőző Fesztiválról ittasan bejelentkező riporterről beszélgettek, akit három hónapra felfüggeszetett tettéért a csatorna vezetősége. Ennek kapcsán mesélte el a két tévés nagyágyú, hogy bizony velük is előfordult már, hogy ittasan vagy éppen másnaposan vezettek műsort - írta meg a Blikk.

Bochkor Gábor Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

"Másnaposan voltam már, persze! Nagyon berúgtunk Bochkorral, hajnalig ittunk, és utána bementél bumerángozni" -árulta el Bochit Sváby.

"Jó, te még azt is hozzáfűzted, hogy lövöldöztünk, de én másképp emlékszem a sztorira" - próbálta menteni magát a rádiós, ám Sváby-nak ekkor őszinteségi rohama támadt.

"Valami erkélyről lövöldöztünk riasztópisztollyal. Akkor nagyon berúgtunk!"

Szabó Zsófi megmutatta, hogy rugdos a kisbabája - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170905-szabo-zsofi-megmutatta-mozgo-pocakjat-video.htmlÉdes videót posztolt közösségi oldalára Szabó Zsófi...TV + SztárokOrigoHajdú Péter beszólt Sarka Katának - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170905-hajdu-beszolt-ex-felesegenek-sarka-katanak-video.htmlHajdú igen durván beszólt exének. Bár nem nevezte nevén Katát, egyértelmű, hogy neki szólt a kemény beszólás. TV + Sztárok--Liptai Claudia így készül a Sztárban sztár című műsorrahttp://www.life.hu/sztarok/20170905-liptai-claudia-werk-fotot-posztolt.htmlLiptai Claudia hamarosan újra képernyőn lesz látható, hiszen szeptember 10-én indul a Sztárban sztár legújabb szériája, melynek egyetlen zsűritagjaként tér vissza. A sztármami elképesztő formában van.TV + SztárokOrigo Papp Szabi, zenész-énekes lesz a 4. zsűritag a Sztárban sztárbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170905-papp-szabi-is-a-tv2-hoz-igazolt.htmlKiderült, ki lesz Stohl András mellett a 4. zsűritag a Sztárban sztár című műsorban.... TV + Sztárok--A Budapest éjjel-nappal című sorozat szereplőjét, Alexát zaklattákhttp://www.life.hu/sztarok/20170905-enb-alexet-zaklattak.htmlÉNB Alexa szimplán bulizni akart barátnőjével, ám a csajos este rémálommá alakult... TV + SztárokKiss Ramóna az X- Faktor mellett új műsort kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20170905-kiss-ramona-uj-musort-kapott.htmlKiss Ramóna karrierje magasan száguld felfelé: túl az első X-Faktoros bemutatkozásán egy újabb szuper munka is megtalálta a szép színésznőt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.