George Clooney Magyarországon ült börtönben

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Alberto E. Rodriguez -
George Clooney börtön Magyarország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Návai  Anikó személyesen is ismeri a világ leghíresebb sztárjait, akiket időről-időre be is mutat Hello, Hollyood című műsorában. Ezúttal George Clooney-val beszélgetett...

A világ egyik legsármosabb színésze, Gerorge Clooney nők ezreinek szívét törte össze, amikor több évtizedes agglegény élet után elvette feleségül kedvesét, Amalt, akitől már ikrei is vannak.

A Hello, Hollywood című műsorban Návai Anikó a többi között erről is beszélgetett a szívtipróval, ám ennél pikánsabb sztorik is kiderültek- írja a Bors.

George Clooney magyar rendőrségen éjszakázott Forrás: AFP/2016 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

"Készítettem vele interjút a szombaton adásba kerülő Helló, Hollywoodba, akkor kértem, hogy meséljen a budapesti élményeiről is. Például arról, hogy itt forgatta élete első filmjét, a Grizzlyt, Charlie Sheennel és Laura Dernnel, még 1982-ben. Mondtam neki: tudom, hogy akkor mindenféle malacságot csináltatok"- mesélte Anikó, aki arra is pontosan emlékszik, hogy hirhedt kollégájával együtt bevitték őket a magyar rendőrök, mivel a parton randalíroztak, hangoskodtak és még igazolni sem tudták magukat. Mivel akkor még nem voltak ennyire híresek és magyarul sem beszéltek, így ott kellett tölteniük az éjszakát. George arra kérdésre, mi mindent csináltak még Magyarországon, csak ennyit mondott: „Nem tehetem, nekem már ikreim vannak!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.