Nem mindenki viselte jól, hogy kirakták az X-Faktorból

Forrás: RTL Sajtóklub -
X-Faktor X-Faktor 2017
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mostani X-Faktor válogatón is jócskán akadtak olyan énekesek, akik nem bírták feldolgozni, hogy a mentorok hazaküldték őket.

„Nekem olyat ne mondjanak, hogy ne álljak többet színpadra! Amikor én a szívemet kinyitom, hajnal háromkor felkeltem, hogy megérkezzek...Ne nézz így rám!" – méltatlankodott az egyik hazazavart énekesnő, akinek tehetségétől nem voltak elragadtatva a mentorok.

Ettől is továbbment a Tiszavasváriból érkező Szimonetta.

X-Faktor, Szimonetta a hostess Forrás: RTL Sajtóklub

A hostessként dolgozó lány nagy példaképe Rihanna, Christina Aguilera és Beyoncé, ám hangban sajnos nem sikerült megközelítenie kedvenceit. A zsűritől ő is négy nemet kapott, ezért sírva rohant ki a stúdióból és hagyta faképnél a türelmesen várakozó Kiss Ramónát.

- kiabálta még az ajtóból is a hölgy.

Hová tűnt ByeAlex?http://www.life.hu/sztarok/20170907-eltunt-az-x-faktorbol-byealex.htmlNyakig ülünk majd a drámában szombaton. A következő X-Faktor epizódban ugyanis nem jelenik meg reggel a stúdióban ByeAlex, akit mentortársa és cinkostársa Gáspár Laci tucatszor próbál meg telefonon elérni. TV + SztárokOrigoDrónfelvétel Vajna Tímea fenekérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170825-dronfelvetel-vajna-timea-testerol.htmlIlyen felvételeket még tényleg nem láttunk Vajna Tímeáról. TV + SztárokOrigo"Soha nem féltem ennyire" - az alvási bénulás félelmetes érzésehttp://www.life.hu/drlife/20170815-miert-alakul-ki-az-alvasi-benulas.htmlAz alvási paralízis, vagy hétköznapi nevén alvási bénulás, elalvás előtt vagy ébredéskor jelentkezik. Rövidebb ideig tartó, de halálfélelmet okozó állapot, amelyben az ember a szemén kívül szinte egyetlen izmát sem tudja megmozdítani. Az állapotot gyakran kísérik hallucinációk és testen kívüli élmény. De mégis mi okozza? Egy neurológus, szomnológussal beszélgettünk. Dr. LifeThinkstockA hüvelyi orgazmus a hüvelyizmokban elraktározott negatív érzéseket segít felszabadítani - Nőiesség tréningen jártunkhttp://www.life.hu/drlife/20170808-noiesseg-trening.html,,Generációk óta hiányzik a nőiesség tanítása. Emiatt eltávolodtunk belső női erőnktől, már nem tudjuk, milyenek is az igazi női energiák, nem tudjuk, hogyan éljünk egységben a bennünk rejlő tűzzel. Nőként természetünk a folyamatos teremtés, megújulás készsége – független attól, hány évesek vagyunk" - így hirdeti magát egy különleges tréning. A tanfolyam szülőanyjával, Hegyesi Ágival a nőiességről, a női és férfi energiákról és az ezekkel való tudatos együttélésről beszélgettünk. Dr. Life--Ismerjétek meg Juditot, egy igazi harcos nőt!http://www.life.hu/drlife/20170730-barna-judit-tortenete-egy-igazi-harcos-no.htmlBarna Judit nyitott hátgerinccel született, olyan sérültségi fokkal, amit akkor, az 1970-es, '80-as években tízből nyolc baba biztosan nem élt túl. Eddig összesen tíz ortopéd műtéten esett át, ebből három már felnőttkorában volt. A könyvelőként dolgozó Judit, maga a megtestesült energiabomba. Rengeteget mozog, edzésekre, úszásra jár. Nagyon szeret autót vezetni, azt mondja, számára ez jelenti az igazi szabadságot. Ismerjétek meg Judit történetét. Dr. LifeOrigoSztárok, akik a legkülönbözőbb függőségekkel harcoltak meghttp://www.life.hu/drlife/20170723-fuggosegekkel-harcolo-sztarok.htmlGyógyszerek, kokain, alkohol... Ezek a hírességek végigmentek a függőségek széles palettáján. Csoda, hogy még életben vannak. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.