Cooky sikeres repülős vizsgát tett - Fotó

Forrás: Facebook -
Cooky
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cooky nem csak a rádiózásban, de a repülésben is jelesre vizsgázott.

Örömmel tudatta követőivel a Rádió 1 népszerű műsorvezetője, hogy sikeresen megújította repülőgépes vizsgáját. A sztár többször is mesélte már, hogy élete nagy szenvedélye a repülés, amit olyannyira komolyan is vesz, hogy minden vizsgát letett belőle. Ha úgy döntene, akár több száz embert szállító utasszállító repülőgépet is vezethetne.

Vajon eljön az idő egyszer, amikor a rádiós búcsút int a showbiznisznek és a repülést választja? Ezt egyelőre nem lehet tudni, talán maga a sztár se tudna döntene két szerelme között.

Sikeresen vizsgàztam,minden pilótaengedélyem meghoszabbítottam!✈️✈️✈️

Cooky (@cooky_dj) által megosztott bejegyzés,

Aleska élete első kiállításáról mesélt - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170909-elete-elso-kiallitasarol-meselt-video.htmlAleska Diamond bár a pornóiparban kezdte és ott is szerezte hírnevét, messze jutott : ma már saját kiállítása is van. TV + Sztárok--Survivor Tamás akár embert is ölt volnahttp://www.life.hu/sztarok/20170909-survivor-tamas-embert-is-olne.htmlÚj taggal bővült az Iban törzs a Survivor című műsorban. Tamás egy igazi kemény pasi. TV + SztárokOrigoIlyen az idei Nemzeti Vágta - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170909-ilyen-az-idei-nemzeti-vagta-video.htmlLázár Vilmos, fogathatjó világbajnok mesélt a Nemzeti Vágta sikereiről. TV + Sztárok--Gombos Edina és családja így tölti a hurrikán előtti napokat - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170909-gombos-edina-igy-tolti-a-hurrikan-elotti-napokat-video.htmlHamarosan eléri Florida partajit is a félelemetes hurrikán, melyet Irma névre kereszteltek. Gombos Edina és családja jelenleg ebben a térségben él és alaposan felkészültek az elkövetkező napokra... TV + SztárokOrigoFenyő Iván másoknak segít - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170909-fenyo-ivan-masoknak-segit.htmlFenyő Iván a közelmúltban leginkább spirituális gondolkodásmódja miatt került a köztudatba. Saját magán és másokon próbál segíteni... TV + SztárokOrigoElvált az Éjjel-nappal Budapest sztárja,Horváth Grétahttp://www.life.hu/sztarok/20170909-elvalt-az-enb-sztarja.htmlAz Éjjel-nappal Budapest sztárja a legnagyobb titokban vált el párjától és gyerekének apjától- egyedülálló szülő lett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.