X-Faktor 2017 ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki gondolta volna? A saját magát is nehéz természetűnek tartó ByeAlexet is ki lehet zökkenteni egykedvűségéből. Ezúttal egy édes kislánynak sikerült meghatnia az X-Faktor mentorát. 

"Tegnap a Camponaban sétáltam egymagam, mikor odalépett hozzám egy hat év körüli szőke kislány. Megszólított, hogy én vagyok-e én, és mikor odanéztem, hogy feleljek, egy pillanatra megállt az idő.

'Örülök, hogy látlak Alex'.


.... annyira sok energiát adott nekem, hogy konkrétan elérzékenyültem a helyzettől.
Hazamentem, és azt mondtam a barátnőmnek, hogy szerintem egy angyallal találkoztam..."

Hatalmasat bulizott egy budapesti presszóban Mila Kunis és Ashton Kutcherhttp://www.life.hu/sztarok/20170909-hatalmasat-bulizott-egy-budapesti-presszoban-mila-kunis-es-ashton-kutcher-szineszek.htmlCsütörtök este egy budapesti presszóban bulizott a színészpár. Táncukat az MR2 Petőfi TV munkatársa videóra is vette, így te is megnézheted. TV + SztárokOrigoSzilágyi István bántalmazásról, boldogságról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20170908-szilagyi-istvan-bantalmazasrol-boldogsagrol-meselt.html100 éves lett a magyar filmgyártás, ennek megünneplésére összehívták a magyar filmtörténelem legendáit. Lópici Gáspár, vagyis Szilágyi István is eljött a rendezvényre, aki manapság a fiával történt balhé miatt került címlapokra, hiszen fia megverte őt, emiatt börtönbe is került. Hogy mikor szabadul, hogy él most a színészlegenda, láthatjuk-e még szerepelni, valamint, hogy boldog ember-e Szilágyi István, az interjúban elmondta.TV + Sztárok--Új zenei projekten dolgozik Beri Aryhttp://www.life.hu/sztarok/20170906-uj-zenei-projekten-dolgozik-beri-ary-a-szerelem-elso-verig-egykori-fugeje.htmlSzinte nem volt olyan kamaszlány, aki a 80-as évek végén ne lett volna szerelmes Beri Aryba. A Szerelem első vérig sztárja azonban később eltűnt, önpusztító életet élt. Öt évvel ezelőtt, egy szívroham után azonban letette az alkoholt és a cigit, kvázi új életet kezdett. TV + SztárokOrigoZséda megálmodja előre a jövőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20170903-zseda-enekesno-megalmodja-elore-a-jovojet.htmlZséda álmodozó típus. Sőt, állítja, előre bevonzza, megálmodja a jövőjét. Éppen egy új, zenés produkcióban, az Álomutazóban fog részt venni, ahol a valósághoz hűen egy 10 éves kisfiú anyukáját fogja játszani. Szerepéről és az álmodozásról beszélgettünk vele. TV + Sztárok--Détár Enikő: "Annyi rosszat és jót kaptam"http://www.life.hu/sztarok/20170903-detar-eniko-a-sztarban-sztarbanrol.htmlDétár Enikő színésznő lett a Sztárban Sztár rangidős szereplője. Az interjúban elmondta, mit gondol fiatal társairól, milyen szerepektől tart, valamint hogy gyermekei várják-e már anyut például férfiként. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoVillám sújtott le egy zenei fesztiválra Franciaországban, tizenöten megsérültekhttp://www.life.hu/sztarok/20170903-villam-sujtott-le-egy-zenei-fesztivalra-franciaorszagban-tizenoten-megserultek.htmlVillám sújtott le egy zenei fesztivál résztvevőire Franciaországban szombaton, a balesetben tizenöten megsérültek.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.