Elvált az Éjjel-nappal Budapest sztárja,Horváth Gréta

válás ÉNB Gréta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éjjel-nappal Budapest sztárja a legnagyobb titokban vált el párjától és gyerekének apjától- egyedülálló szülő lett.

Az Rtl Klub népszerű sorozatában is szinglit játszik Gréta, aki a magánéletben is egyedül van jelenleg. Egyedül neveli kisfiát, Filkót, de természetesen az édesapa is kiveszi a részét a teendőkből.

"Működik az, ha anya, apa külön él. Nem kell kétségbeesni egyetlen elvált szülőnek sem. A lényeg a jó kapcsolat és a rugalmasság. Nehéz volt eljutnunk idáig, de azt gondolom, megérte a vita, meg a sok problémázás" - mesélte Gréta a Borsnak.

Éjjel-nappal Budapest, Gréta, ÉNB Gréta, Sztárgokart Forrás: RTL Klub

A válás után a 27 éves lány saját otthonba költözött, amit maga csinosított ki.

"Lett egy kis bázisunk. Így hívom a közös otthonunkat. Itt béke van, és vaníliaillat. Filkó szerint anyánál mindig „piszkótaillat" van. Filip boldog, és én is az vagyok."

George Clooney Magyarországon ült börtönbenhttp://www.life.hu/sztarok/20170909-bortonben-volt-gergoe-clooney-magyarorszagon.htmlNávai Anikó személyesen is ismeri a világ leghíresebb sztárjait, akiket időről-időre be is mutat Hello, Hollyood című műsorában. Ezúttal George Clooney-val beszélgetett... TV + SztárokTóth Vera rajongói szerint Lisa Marie Presley-re hasonlíthttp://www.life.hu/sztarok/20170909-toth-vera-egy-vilagsztarra-hasonlit.htmlTóth Vera valóban egy igazi világsztárra hasonlít? Egyik rajongója szerint igen...TV + SztárokOrigoOszter Sándor pisztolyt tart otthonábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170909-oszter-sandor-pisztolyt-tart.htmlOszter Sándor a fenyegető levelek miatt vásárolt gászpisztolyt magának... TV + Sztárok--Egy kislány vallomásától hatódott meg ByeAlexhttp://www.life.hu/sztarok/20170909-egy-kislany-vallomasatol-hatodott-meg-byealex-az-x-faktor-mentora.htmlKi gondolta volna? A saját magát is nehéz természetűnek tartó ByeAlexet is ki lehet zökkenteni egykedvűségéből. Ezúttal egy édes kislánynak sikerült meghatnia az X-Faktor mentorát. TV + SztárokOrigoHatalmasat bulizott egy budapesti presszóban Mila Kunis és Ashton Kutcherhttp://www.life.hu/sztarok/20170909-hatalmasat-bulizott-egy-budapesti-presszoban-mila-kunis-es-ashton-kutcher-szineszek.htmlCsütörtök este egy budapesti presszóban bulizott a színészpár. Táncukat az MR2 Petőfi TV munkatársa videóra is vette, így te is megnézheted. TV + SztárokOrigoEljegyezte Tücsit szerelme, Sofron István - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170909-eljegyeztek-tucsit.htmlNem is lehetne boldogabb a Sláger Tv angyala, Tücsi: párja eljegyezte. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.