Fenyő Iván másoknak segít - Videó

Forrás: TV2, Origo -
Fenyő Iván
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fenyő Iván a közelmúltban leginkább spirituális gondolkodásmódja miatt került a köztudatba. Saját magán és másokon próbál segíteni...

A neves magyar színész szívesen segít másoknak, spirituális utazása során sok olyan dolgot tapasztalt, amit előadásain, más neves előadókkal együtt átad a nézőtéren ülőknek.

Ám Fenyő Ivánnem szeretné, ha csak ezzel kerülne a közzépontba, ugyanis mint elmondta, ő elsősorban színész és művész, a spiritualitás pedig mára már csak egy önsegítő hobbiként funkcionál az életében.

Jennifer Lopez milliókat kapott ezért - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170909-ezert-kapott-milliokat-jlo-foto.htmlJennifer Lopez a világ egyik legszebb és legdrágább sztárja - legutóbbi mutatványáért a hírek szerint 9 millió forintnak megfelelő dollárt kapott. TV + SztárokOrigoElvált az Éjjel-nappal Budapest sztárja,Horváth Grétahttp://www.life.hu/sztarok/20170909-elvalt-az-enb-sztarja.htmlAz Éjjel-nappal Budapest sztárja a legnagyobb titokban vált el párjától és gyerekének apjától- egyedülálló szülő lett. TV + Sztárok--George Clooney Magyarországon ült börtönbenhttp://www.life.hu/sztarok/20170909-bortonben-volt-gergoe-clooney-magyarorszagon.htmlNávai Anikó személyesen is ismeri a világ leghíresebb sztárjait, akiket időről-időre be is mutat Hello, Hollyood című műsorában. Ezúttal George Clooney-val beszélgetett... TV + SztárokTóth Vera rajongói szerint Lisa Marie Presley-re hasonlíthttp://www.life.hu/sztarok/20170909-toth-vera-egy-vilagsztarra-hasonlit.htmlTóth Vera valóban egy igazi világsztárra hasonlít? Egyik rajongója szerint igen...TV + SztárokOrigoOszter Sándor pisztolyt tart otthonábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170909-oszter-sandor-pisztolyt-tart.htmlOszter Sándor a fenyegető levelek miatt vásárolt gászpisztolyt magának... TV + Sztárok--Vajna Timit Keanu Reeves- szel kaptál lencsevégre - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170909-vajna-timi-es-keanu-reeves-baratok-foto.htmlVajna Timi ismeri egész Hollywoodot és ez nem vicc! Íme egy újabb bizonyíték!TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.