Oszter Sándor pisztolyt tart otthonában

Forrás: Youtube -
pisztoly Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Sándor a fenyegető levelek miatt vásárolt gászpisztolyt magának...

Oszter Sándornak meggyűlt a baja a törvénnyel és a szomszédaival is. Egyre több fenyegető levelet kapott, ezért látta jónak, ha beszerez egy önvédelemre alkalmas gászpisztolyt. Erre pedig a közelmúltban a Budapest Környéki Törvényszéken derült fény, amikor üzérkedési ügyében elhangzott, hogy Nagy Pisztolyként fedőnéven emlegették, írja a Blikk.

Oszter Sándor pisztolyt tart otthon Forrás: Youtube

"Nem tudom, honnan jött ez a név, de nagyon tetszik. Fiatalkoromban nagy sikerem volt a hölgyeknél, lehet, hogy ezzel van összefüggésben a név, bár nem tudom, hogy a többiek miért tudnak erről. Aztán lehet, hogy azért hívtak így, mert van egy fegyverem. Engedélyem is van ám rá! Vettem egy gázpisztolyt, önvédelemből. Régebben is sok fenyegető levelet kaptam, most is jött egy pár, de el sem merem mondani, hogy miket írnak benne" - ecsetelte a színész.

Oszter Sándor építkezik, a diósjenői lakosok pedig rettegnekhttp://www.life.hu/sztarok/20170824-oszter-sandor-epitkezik-a-diosjenoi-lakosok-pedig-rettegnek.htmlOszter Sándor tórendszert építtet diósjenői birtokára, a helyiek pedig attól félnek, a színész tönkreteszi ezzel a gyönyörű környezetet. Tartanak a belvíztől és az apadástól is, a munkagépektől pedig nem tudnak pihenni, dolgozni. TV + Sztárok--Egy kislány vallomásától hatódott meg ByeAlexhttp://www.life.hu/sztarok/20170909-egy-kislany-vallomasatol-hatodott-meg-byealex-az-x-faktor-mentora.htmlKi gondolta volna? A saját magát is nehéz természetűnek tartó ByeAlexet is ki lehet zökkenteni egykedvűségéből. Ezúttal egy édes kislánynak sikerült meghatnia az X-Faktor mentorát. TV + SztárokOrigoVajna Timit Keanu Reeves- szel kaptál lencsevégre - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170909-vajna-timi-es-keanu-reeves-baratok-foto.htmlVajna Timi ismeri egész Hollywoodot és ez nem vicc! Íme egy újabb bizonyíték!TV + SztárokOrigoEljegyezte Tücsit szerelme, Sofron István - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170909-eljegyeztek-tucsit.htmlNem is lehetne boldogabb a Sláger Tv angyala, Tücsi: párja eljegyezte. TV + SztárokOrigoBochkor Gábor és Sváby András részegen lövöldözötthttp://www.life.hu/sztarok/20170909-bochkor-es-svay-reszegen-lovoldozott.htmlBochkor Gábor és Sváby András túlzásba vitte a nosztalgiázást: durva titok derült ki a közös múltjukból. TV + SztárokOrigoFérjhez ment Rúzsa Magdi http://www.life.hu/sztarok/20170908-ruzsa-magdi-ferjhez-ment.htmlNagy nap volt a mai Rúzsa Magdi számára: a híres énekesnő ugyanis polgári szertartás keretein belül kimondta a boldogító igent. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.