Ekkora buli még nem volt az X-Faktorban

Forrás: RTL Sajtóklub -
X-Faktor X-Faktor 2017
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jászságból érkezett az ötfős Tollfelvásárlók formáció az X-Faktor válogatójára, ami pedig a fellépésük alatt történt, az egy durvább házibulinak is simán elmenne.

Fejüket fogták a takarítónők, amikor Kiss Ramóna oldalán végignézték, hogy mit művelnek a Tollfelvásárlók tagjai a színpadon. Ráadásul segítséget is kaptak, ugyanis ByeAlex annyira fellelkesült a produkciótól, hogy egy ponton ő is felugrott hozzájuk a színpadra és tépte a párnákat, szórta a tollakat, amerre csak tudta.

Forrás: RTL Sajtóklub

„Jaj, ide még a porszívó is kevés lenne"- mondta falfehér arccal az egyik takarítónő, majd Gáspár Laci jegyezte meg mérgesen, hogy esélye sem lesz meggyőzni a nejét arról, hogy dolgozott, és nem egy ágyban fetrengett. Bár Alex és Gáspár igennel, Puskás és Radics nemmel szavazott a formációra, akik a táborban már nem folytathatják tolldobálását.

Anastacia asszisztense is elment a magyar X-Faktor válogatásrahttp://www.life.hu/sztarok/20170907-anastacia-asszisztense-is-szerepel-a-magyar-x-faktorban.htmlA 25 éves Ács Norbert azt állítja, hogy ő a világsztár Anastacia asszisztense. A fiatalember – aki elmondása szerint Svédországban él és egy lemezkiadónál dolgozik – azonban nem elégszik meg ennyivel, ő ugyanis a reflektorfénybe vágyik. TV + SztárokOrigoHová tűnt ByeAlex?http://www.life.hu/sztarok/20170907-eltunt-az-x-faktorbol-byealex.htmlNyakig ülünk majd a drámában szombaton. A következő X-Faktor epizódban ugyanis nem jelenik meg reggel a stúdióban ByeAlex, akit mentortársa és cinkostársa Gáspár Laci tucatszor próbál meg telefonon elérni. TV + SztárokOrigoÍgy köszöntötte nejét Ryan Reynolds - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170826-igy-koszontotte-nejet-ryan-reynolds.htmlHumor miatt nem kell a szomszédba mennie a színésznek. TV + Sztárok--Bombaformában! Liptai Claudia lábai mesések - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170826-liptai-claudia-labai-mesesek-foto.htmlEgy szülinapra igyekezett barátnőjével Liptai Claudia, amiről egy fotót is megosztott a hivatalos Facebook-oldalán. És tény, hogy Claudia bombaformában van! TV + SztárokOrigoBombera Krisztina visszatér az ATV Híradójábahttp://www.life.hu/sztarok/20170825-bombera-krisztina-visszater.htmlSzeptembertől újra híradózni fog Bombera Krisztina. A Blikk arról számolt be, hogy Gajdos Tamás egyik partnere lesz a főműsoridős Híradóban az ATV–n. TV + Sztárok--Csúnyán összetörte autóját Bangó Margithttp://www.life.hu/sztarok/20170826-osszetorte-autojat-bango-margit.htmlKözlekedési balesetet részese volt Bangó Margit. A balesetben szerencsére nem sérült meg senki, de a család luxusterepjárója csúnyán összetört, ebben ült az énekesnő. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.