Benfica Portugália Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Madonna nyomós okra hivatkozva költözhet át Portugáliába. 

Büszke lehet a popdíva, ugyanis a 11 éves fiát beválogatták a híres Benfica focicsapatba. A portugál football csapat komoly tehetséget lát Davidben, így pedig már az is érthető, hogy miért posztolgat olyan sokat Lisszabonból Madonna?

Lost in Lisbon........

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés,

A hírek szerint azonban nem csak sok időt tölt ott, hanem egy négyhálószobás, saját farmmal és tóval rendelkező birtokot szemelt ki magának a sztár, ami természetesen többszáz millióba kerül.

De mivel Madonnának nagyon fontos, hogy az örökbefogadott fia megvalósíthassa az álmait, ezért valószínűleg meg fogja lépni a költözést - írta meg a Mirror.

Good things come to those who wait............,,

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés,

Madonna éhbérért dolgoztatta az öccsét, aki most kitálalt

Többször is hallani lehetett már arról, hogy Madonna, és a Christopher nevű öccse nincsenek túl jóban, de most konkrétumok is napvilágra kerültek a rossz viszony okáról. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.