Kismacskákat csempészett az iskolába a diák - Fotó!

diák macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Első osztályos kisdiák cicákat csempészett a suliba.

Egy tanár osztotta meg közösségi oldalán, milyen helyes történettel találkozott az iskolában, az óráján. Egy kisdiák kismacskákat csempészett be a suliba, ételt és italt is vitt nekik. Azt tervezte, majd ki is engedi őket a táskájából óra alatt, a pad alá.

"Tanárként azt mondják, fel kell készülnöd mindenre, de arra nem tudsz, hogy amikor kinyitod a táskát, ezt a két csöppséget találod benne.A diákom azt mondta, még ételt is hozott neki és ki akarta engedni őket, miután befejezte a munkát. Szeretni kell az első osztályt"

Arról nem szól a fáma, vajon miért vitte a cicákat az iskolába a kislány, annyi viszont biztos, hogy nagyon szeretheti az állatokat, ha még suli időben sem tud megválni kedvenceitől.

Anastacia állítólagos asszisztense, Ács Norbert ismét lecsapotthttp://www.life.hu/sztarok/20170910-acs-norbert-ismet-hazugsagokkal-probalkozott.htmlElképesztő, mit meg nem tesznek egyesek azért, hogy rá figyeljenek mások: Ács Norbert korábban a svéd Idolban próbált meg hazugságokkal túljutni a válogatón. Ott sem jött össze neki... TV + SztárokOrigoHajdú Péter elárulta, miért szakított Eszterrelhttp://www.life.hu/sztarok/20170910-hajdu-elmondta-miert-szakitott.htmlHajdú ezúttal elmondta, miért szakított. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoBaukó Éva ismét megmutatta - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170910-bauko-eva-ismet-megmutatta-foto.htmlHol van már az alkoholproblémákkal és gyógyszerekkel küzdő egykori VV szereplő? Baukó Éva összekapta magát és új életet kezdett. Nem csak külsőleg de belsőleg is harmóniába került önmagával.TV + Sztárok--Aleska élete első kiállításáról mesélt - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170909-elete-elso-kiallitasarol-meselt-video.htmlAleska bár a pornóiparban kezdte és ott is szerezte hírnevét, messze jutott : ma már saját kiállítása is van. TV + Sztárok--Gombos Edina és családja így tölti a hurrikán előtti napokat - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170909-gombos-edina-igy-tolti-a-hurrikan-elotti-napokat-video.htmlHamarosan eléri Florida partajit is a félelemetes hurrikán, melyet Irma névre kereszteltek. Gombos Edina és családja jelenleg ebben a térségben él és alaposan felkészültek az elkövetkező napokra... TV + SztárokOrigoVajna Timit Keanu Reeves- szel kaptál lencsevégre - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170909-vajna-timi-es-keanu-reeves-baratok-foto.htmlVajna Timi ismeri egész Hollywoodot és ez nem vicc! Íme egy újabb bizonyíték!TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.