Celebek furcsa családi kapcsolatai: Angelina Jolie-tól Liv Tylerig

Forrás: Getty Images -
híresség család kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírességek nem csak a munkásságuk miatt ismertek, sőt... Románcaik, elhibázott lépéseik és felháborító ügyeik sokkal nagyobb figyelmet kapnak olykor, ahogy a családi kapcsolataik is. Ez utóbbi igazán érdekes az emberek számára, és bizony vannak olyan celebek, akik szeretnek erre rátenni még egy lapáttal: íme, azok a hírességek, akik megbotránkoztaták már az embereket bizarr családi ügyeikkel.

Angelina Jolie

A színésznő ma már lenyugodott, és valószínűleg ő is furán néz vissza egykori önmagára, de amikor még nem volt ilyen kifinomult, akkor bizony őrült, vagy épp gyomorforgató dolgokra volt képes. Ki tudná elfelejteni azt a pillanatot, amikor Angelina Jolie megcsókolta a saját testvérét? És nem, nem egy gyors szájrapuszi volt, hanem egy igazi csók! Megmagyarázhatatlan!

Angelina Jolie és testvére, James Haven Forrás: Getty Images

Liv Tyler

Liv Tyler 8 éves koráig nem tudta, ki az igazi apja, de felnőtt korára már bizonyára megjegyezte, hogy Steven Tyler az. Ez viszont nem tartotta vissza a színésznőt attól, hogy megcsókolja saját apját. Ők ráadásul nem is egyszer csókolták egymást szájon a nyilvánosság előtt! Érthetetlen, hogy erre miért van szükség, hiszen az egymás iránti szeretetüket másképp is ki lehetne fejezni.

Liv és Steven Tyler több alkalommal is megcsókolták egymást a nyílvánosság előtt Forrás: Getty Images

Morgan Freeman

A színésznek nem egy képért kell felelnie, és nem is egy csókért, hanem egy viszonyért. A hírességnek ugyanis állítólag kapcsolata volt mostohaunokájával. Viszonyuk könnyednek indult: együtt ebédelgettek, és egyéb programokat szerveztek, de egy alkalommal nem álltak meg a beszélgetésnél. Állítólag együtt is töltötték az éjszakát, ami még úgy is gyomorforgató, hogy nincs köztük vérrokonság.

Morgan Freeman és mostohaunokája, E'Dena Hines Forrás: Getty Images

Woody Allen

A rendező mindig is furcsa volt, ez már a filmjeiből is látszik, de évtizedekkel ezelőtt mégis megdöbbentett mindenkit a viszonyával. Kiderült ugyanis, hogy az egyik fogadott lányával kavar, akit Mia Farrow-val közösen neveltek. A színésznő teljesen összetört, de Woody Allen és a fiatal lány kitartottak. Azóta is együtt élnek, de ettől még lehetetlen elfelejteni, hogyan is jöttek össze.

Woody Allen lányával, azaz szerelmével, Soon-Yi Previn-nel Forrás: AFP/Patrick Kovarik

Kim Kardashian

Náluk ugyan nem voltak vérfertőző kapcsolatok, de elég, ha csak arra gondolunk, hogyan is vált híressé a celeb. „Kiszivárogott" pár videó arról, ahogy a volt barátjával szexszel, és ez nem történt véletlenül! Az anyukájának köszönhetően került ki a videó, kizárólag pénzcsinálás céljából. Mindenki szeretne magának egy ilyen anyukát, igaz?

Kris Jenner saját lányáról készült szexvideókat osztott meg a világgal Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.