Jennifer Lopez feneke csúcsokat döntött

Forrás: AFP -
fenék kihívó Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez feneke mindig felkavarja a kedélyeket. Annak ellenére, hogy a sztárt sokan támadták hátsója miatt, egyáltalán nem zavartatja magát - ez legújabb újabb showjával is bizonyítja.

Jennifer Lopezt világ életében támadták az alakja miatt, pedig az énekesnő mindig odafigyelt arra, hogy formásak legyenek az idomai - még ha méretben kicsit nagyobbak is. Úgy tűnik azonban, hogy az énekesnő mostanra felhagyott azzal, hogy megpróbáljon mindenkinek megfelelni. Aki szereti a hangját, a dalait, az plusz kilókkal is kedvelni fogja.

Jennifer Lopez Forrás: AFP

Legújabb show-jában J Lo egy testszínű ruhában állt színpadra, majd hirtelen megfordult és fenekét a közönség felé pucsítva behajolt a lába közé. Az első sorban álló férfiak teljesen megőrültek a nem mindennapi látványtól, és a többi rajongó is elképedt, hogy az énekesnő mennyire hajlékony. Ez is bizonyítja, hogy egy kétgyermekes, ötvenhez közeli anyuka igenis lehet szexi és nem kell nádszál vékonynak lennie. Jennifer Lopez ezekkel a képekkel már biztos nem mossa le magáról az amerika legszexibb feneke címet! A fotókért KATTINTS IDE!

Papp Szabi: "Eladtam a lelkem az ördögnek"http://www.life.hu/sztarok/20170911-papp-szabi-supernem-interju-sztarban-sztar.htmlA Supernem zenésze, Papp Szabi lett a Sztárban sztár egyik új zsűritagja. Az énekes a műsorban szerzett élményeiről, tapasztalatairól mesélt, valamint elmondta, mi a vélemnye arról, ha férfiak ni szerepeket formálnak meg.TV + Sztárok--Lecserélték Németh Kristófot a Játékszín darabjaiban?http://www.life.hu/sztarok/20170911-lecsereltek-nemeth-kristofot-a-jatekszin-darabjaiban.htmlNémeth Kristófot nagy csalódás érte saját színházában, azaz a Játékszínben. Ugyan a vezetőségből távozott, de náhány darabban még játszott volna a színész. Úgy tűnik azonban, hogy nem fog! TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoHorváth Tomi interjút adott a Sztárban sztár utánhttp://www.life.hu/sztarok/20170911-horvath-tomi-interju-sztarban-sztar.htmlA Bob Marley alakító Horvát Tomi nem füvezett adás előtt. A Life.hu riporterének elmondta, miért nem és azt is megtudhattuk, hogy érezte magát az internet sztárja a TV2 színpadán.TV + SztárokPápai Joci megvált szakállától a Sztárban sztár miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170911-papai-joci-megvalt-szakallatol.htmlAz Eurovíziót is megjárt énekes, Pápai Joci megvált a szakállától, sőt a komplett testszőrzetétől, hogy nőként léphessen fel. Zalatnay Cinit formálta meg a Sztárban sztár színpadán. Hogy hogyan élte meg a női szerepet, jó nőnek tartotta-e magát és milyen volt a szőrtelenítés, a műsor után elmesélte.TV + SztárokOrigoBódi Sylvi feneket fotózott - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170910-bodi-sylvi-feneket-fotozott-foto.htmlÚgy tűnik, Bódi Sylvi villantásai nélkül sem telhet el hét... ezúttal fenekét mutogatta.TV + Sztárok--Stohl András nem vett részt az első Sztárban sztárbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170910-stohl-andras-nem-vett-reszt-az-elso-adasban.htmlElrajtol a Sztárban sztár legújabb évada. A megújult zsűriben Stohl András is helyet foglal, illetve csak foglalna, ugyanis a mai adásban nem vett részt... TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.