Ma ünnepli 77. születésnapját Linda Gray: Fotó!

Dallas Samantha Linda Gray
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma lett 77 éves Linday Gray, a Dallas színésznője. A sztár döbbenetesen jól néz ki. 

Ma ünnepli 77. születésnapját Linda Gray, a Dallas egykori Samanthája. Az amerikai színésznő hihetetlen formában van, egyszerűen nem látszik rajta, hogy közel 80 éves. Pedig az utóbbi évek megtépázták az egészségét: 2015-ben kiújult nála a mellrák, amit már egyszer kezeltek korábban.

Ám szerencsére az állapota nem rosszabbodott, sőt, kifejezetten jól érzi magát. A korábban modellként is tevékenykedő sztár a Melrose Place című sorozatban is szerepelt, ám az igazi hírnevet a Dallas Samanthájaként érte el.

Augusztusban lencsevégre kapták a sztárt, és meg kell hagyni: jó pár évet letagadhatna:

Hihetetlenül jól néz ki Forrás: NORTHFOTO/Copyright (c) 2017 BEimages. No use without permission./Matt Baron/Bei/Shutterstock

Így néznek ki ma a Dallas egykori csillagai: Fotók!

A Dallas színészei is sokat változtak az idők során, hiszen az 1978-ban indult sorozató óta már közel 40 év telt el. A 357 epizódból álló sorozat futótűzszerűen terjedt el a világban, és sorra tapasztotta emberek millióit a képernyők elé. De vajon mi lehet most a színészekkel? Akkor és most fotók!
Palotás Petrát hazahozza a honvágya - Édes élet, tévé nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20170911-interju-palotas-petraval.htmlAz egyik legnépszerűbb műsorvezetőként, babát várva döntött úgy, hogy férje hazájába, Németországba költözik. Akkoriban egy évre tervezte csak az ottani babázást, amiből aztán szép lassan majdnem egy évtized lett. Az újabban már különleges tortáiról is ismert Palotás Petra szívében azonban időközben olyan hatalmassá nőtt a hiányérzet az itthoni szerettei után, hogy januártól egy évre családostul ismét Budaörs lesz az otthona. A még hamburgi anyukát Vida Melinda faggatta a képernyő nélküli kinti éveiről, és a jövőbeni, itthoni terveiről. TV + SztárokOrigoMa lenne 44 éves Paul Walkerhttp://www.life.hu/sztarok/20170912-paul-walker-ma-unnepelne-szuletesnapjat.htmlRengetegen posztoltak a 4 éve elhunyt Halálos Iramban sztárjának közösségi oldalára. A rajongók kedves kívánságokkal emlékeznek a színészre születésnapja alkalmából. TV + Sztárok--Rubint Réka találkozott legnagyobb rajongójával, Bencévelhttp://www.life.hu/sztarok/20170912-rubint-reka-talalkozott-legnagyobb-rajongojaval.htmlRékának sok követője van a Facebookon, de egyikük sem lehet olyan lelkes és kitartó, mint Bence, aki napra pontosan tudja, mióta rajong a fitneszladyért. Most végre találkoztak személyesen, ez pedig Rékát is megérintette. TV + SztárokOrigoJanicsák Veca és L.L. Junior megbeszélték a nézeteltérésükethttp://www.life.hu/sztarok/20170912-janicsak-veca-es-l-l-junior-megbeszeltek-a-nezetelteresuket.htmlJanicsák Veca a vasárnapi Sztárban sztárban L.L. Juniorrá változott, de produkciója nem tetszett a rappernek sőt, felháborodott és vérig sértődött. Veca és Junior viszont nem hagyta, hogy elmérgesedjen köztük a viszony, inkább megbeszélték a dolgot. TV + SztárokOrigoNem lehet legjobb barátja György hercegnekhttp://www.life.hu/sztarok/20170912-gyorgy-herceg-nem-baratkozhat-akarhogy-az-iskolaban.htmlKülönös szabályai vannak a dél- londoni iskolának, ahova a kis György herceg is jár. A legtöbb teljesen elfogadható, sőt kifejezetten építő, azonban van egy meglepő kitétel, ami talán a legtöbb szülőnek különösen hangzik. TV + Sztárok--Sütő Enikő saját bevallása szerint csúnya kislány volthttp://www.life.hu/sztarok/20170912-nem-futottak-a-fiuk-a-magyar-modell-utan.htmlSütő Enikő gyerekkorában még nem vette le lábáról a fiúkat, fel sem figyeltek a később híressé vált modellre. Sőt, saját bevallása szerint, egyáltalán nem volt szép, még kikezdeni sem tudott a fiúkkal. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.