Internetes csaláshoz használják fel Gyurta Dani édesapját

Forrás: Facebook/Gyurta Dániel -
család Gyurta Dániel internet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Internetes csalók pénzt kérnek Gyurta Dani édesapja nevében azzal a szöveggel, hogy Tamás Londonban ragadt és nem tud hazajönni. 1200 eurót próbálnak kicsikarni a jóhiszemű ismerősökből, megtörtént a rendőrségi feljelentés!

Gyurta Dani édesapjának nevében próbálnak pénzt kicsikarni internetes csalók. "Kirabolták Londonban az olimpiai bajnok Gyurta Dániel édesapját, Tamást, és ahhoz, hogy hazajusson, szüksége lenne 1200 euróra, azaz 350 ezer forintra" - olvasható a levélben, melyet több helyre is eljuttattak. Dani édesapja is egy ismerőse által értesült a dologról, és már megtette a szükséges lépéseket.

Gyurta Dani édesapját csaláshoz használták fel Forrás: Facebook/Gyurta Dániel

Már konzultáltam az ügyvédemmel, megtettük a rendőrségi feljelentést és az egyéb jogi lépéseket.

Borsnak

Palotás Petrát hazahozza a honvágya - Édes élet, tévé nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20170911-interju-palotas-petraval.htmlAz egyik legnépszerűbb műsorvezetőként, babát várva döntött úgy, hogy férje hazájába, Németországba költözik. Akkoriban egy évre tervezte csak az ottani babázást, amiből aztán szép lassan majdnem egy évtized lett. Az újabban már különleges tortáiról is ismert Palotás Petra szívében azonban időközben olyan hatalmassá nőtt a hiányérzet az itthoni szerettei után, hogy januártól egy évre családostul ismét Budaörs lesz az otthona. A még hamburgi anyukát Vida Melinda faggatta a képernyő nélküli kinti éveiről, és a jövőbeni, itthoni terveiről. TV + SztárokOrigoAgócs Judit 5 hetes terhesen szakított gyereke apjával, vagyis Szulák Andrea exévelhttp://www.life.hu/sztarok/20170912-agocs-judit-5-hetes-terhesen-szakitott-gyereke-apjava.htmlTiszta vizet öntött a pohárba Agócs Judit, és elmondta, hogyan szakított kedvesével: 5 hetes terhes volt, amikor úgy döntött, ez nem megy tovább. TV + Sztárok--Pápai Joci fejéről nem vettek gipszmintát a Sztárban sztárhoz: az énekes retteghttp://www.life.hu/sztarok/20170912-papai-joci-fejerol-ezert-nem-vettek-gipszmintat-a-sztarban-sztarhoz.htmlA Sztárban sztárban a teljes átalakuláshoz elengedhetetlen, hogy mintét vegyenek a szereplők arcáról, de Pápai Jociéról eddig nem sikerült: ő ugyanis retteg ettől a folyamattól! TV + Sztárok--LL Junior kiakadt Janicsák Vecára a Sztárban sztár szereplése miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170912-ll-junior-kiakadt-janicsak-vecara-a-sztarban-sztar-miatt.htmlFelháborítónak tartja LL Junior Janicsák Veca Sztárban Sztár-beli produkcióját. Szerinte az énekesnő paródiaként adta elő a Raggamoffint. TV + Sztárok--Harry herceg és Meghan Markle készen állnak az első hivatalos megjelenésükrehttp://www.life.hu/sztarok/20170911-harry-es-meghan-keszen-allnak-az-elso-hivatalos-megjelenesukre.htmlMindenki tudja, hogy Harry herceg és Meghan Markle egy párt alkotnak, az első hivatalos megjelenésükre viszont még nem került sor. Úgy tűnik, már erre sem kell sokáig várni. TV + SztárokOrigoCsúnyán leégette magát a BBC műsorvezetője: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170911-igy-egette-le-magat-a-bbc-musorvezetoje.html Vannak olyan bakik, amelyek még viccesek is lehetnek. Ám ez most egyáltalán nem volt az. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.