Pápai Joci fejéről nem vettek gipszmintát a Sztárban sztárhoz: az énekes retteg

Forrás: Facebook/EurovisionSongContest -
Sztárban sztár félelem gipsz Pápai Joci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztárban a teljes átalakuláshoz elengedhetetlen, hogy mintét vegyenek a szereplők arcáról, de Pápai Jociéról eddig nem sikerült: ő ugyanis retteg ettől a folyamattól!

Nem tudja leküzdeni a félelmét Pápai Joci, ezért az ő arcáról nem tudtak mintét venni a Sztárban sztár maszkmesterei. Ahhoz ugyanis, hogy ezt megtegyék le kellene önteni az énekes arcát gipsszel, és addig, amíg meg nem köt, csak két pici lyukon keresztül kapna levegőt az orrán. Ezt Joci nem tudja vállalni, mert attól fél, orrsövényferdülése miatt nem kapna elég levegőt, és egyébként is fél a bezártságtól, meg sok minden mástól.

Pápai Jociról nem lehet mintát venni Forrás: Facebook/EurovisionSongContest

Folyton próbálkozom, hogy agyban különböző technikákkal kicsit átkapcsoljam a gondolataimat, de sajnos mindig már az elején elbukom.

Borsnak"A lift például halálos terep számomra, a szolárium is nagyobb kihívást jelentett, és például CT-re sem tudnának betolni. Könnyebb lenne azt felsorolni, amitől nem félek. Konkrétan mindentől rettegek, de a kígyóktól és az állatoktól úgy általában különösen"

Megmutatta otthonát Pápai Joci: videó

Az Eurovíziós Dalfesztiválon nyolcadik helyen végző magyar versenyző, Pápai Joci egy eldugott kis utcában él Tatán feleségével, Anitával és két gyermekével, Hannával és Zalánnal. Nézd meg itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.