Ma lenne 44 éves Paul Walker

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Paul Walker évforduló születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengetegen posztoltak a 4 éve elhunyt Halálos iramban sztárjának közösségi oldalára. A rajongók kedves kívánságokkal emlékeznek a színészre születésnapja alkalmából.

Paul Walker hirtelen halála még mindig felfoghatatlan. Szinte sokkolta a rajongókat a négy évvel ezelőtt hír, amiben pontos részletességgel számoltak be az autós balesetéről. Walker már régóta volt a filmes szakmában, karrierje szépen ívelt felfelé. Legnépszerűbb filmje a több részt is megért Halálos iramban. A sorozat érdekessége, hogy a színész még mindig feltűnik a filmben, bár már nem élte meg, hogy valóban eljátszhassa a szerepet. A legújabb technikával, utómunkákkal és helyettesítésekkel oldották meg, hogy a rajongók továbbra is a vásznon láthassák kedvencüket. Úgy, ahogy a film is forog tovább, a világsztár emléke is tovább él rajongói szívében. „Walker imádta, amit csinált, minden nap mosolyogva jött munkába"- emlékezett meg róla egy kollégája.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.