Hajdú Péter közös fotón pózol Francesca Eastwooddal

Forrás: Instagram/hajdu.peter.official -
Francesca Eastwood Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges fotó jelent meg nemrég Hajdú Péter közösségi oldalán: egy híres, amerikai színésznővel pózolt. 

Hajdú Péter nemrég részt vett a Cinefesten, ahol egy különleges hírességgel volt lehetősége találkozni. A Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál, más néven a Jameson CineFest az ország vezető filmfesztiválja, így nem csoda, hogy nagyobb nevek is megjelennek a különleges eseményen.

A rendezvényre hivatalos volt Clint Eastwood lánya, Francesca is, akivel Hajdú egy közös fotót is készített. A 24 éves színésznő A bosszú angyala című filmet képviselte, de korábban más mozifilmben és sorozatban is láthattuk már: Hősök: Újjászületés, Mrs. Eastwood & Company vagy Az igazság napja.

Francesca Eastwood-dal ✌ #clinteastwoodlanya #avalonpark @francescaeastwood

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

Péter láthatóan nagyon büszke, hogy egy ekkora sztárral fotózkodhatott, de minden oka meg is van az örömre: nem sokan pózolhatnak együtt a szexi Francesca Eastwooddal.

Megszólalt a szakításukkal kapcsolatban Hajdú Péter exe, Eszter

Már korábban is lehetett arról olvasni, hogy Hajdú Péter és kedvese, Eszter szakítottak, ám akkor ez még vaklárma volt. Az elmúlt napokban azonban bombaként robbant a hír: most már tényleg nincsenek együtt. Szakításukat előbb a műsorvezető, majd Eszter is kommentálta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.