Gundel Takács Gábor maga sem tudja meddig lesz képernyőn

Fotó: Polyak Attila - Origo -
bizonytalan idő Gundel Takács Gábor munkanélküli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszabb- rövidebb időre eltűnik, de Gundel Takács Gábor stabilan jelen van a média világában. Változatos műsorok vezetésére kérik fel intellektuális megjelenése, karakteres hangja miatt. Ezek azonban csak időszakos lehetőségek, a műsorvezető semmilyen fix állással nem rendelkezik, ami 53 éves korára aggodalomra ad okot.

Tizenegy év után ismét az Áll az alku házigazdája lett a TV2- nél. „Bizonytalan, hogy meddig terveznek velem a képernyőn. Nincs fix állásom, én döntöm el, hogy mikor mit vállalok el és mit nem, de minden munka időszakos, így nem tudhatom biztosan, mit hoz a holnap "- mesélt kétségeiről a Hot!-nak. Saját anyagi jólléte miatt már nem aggódik, most elsők a gyerekek, akik szépen elhagyják a családi fészket és ebben szükségük van szüleik támogatására.

Fotó: Polyak Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.