színésznő Sienna Miller eljegyzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sinea Millert nem rég még Brad Pittel akarták összehozni, de most úgy tűnik, hogy valaki más jegyezte el. 

Az év első felében még arról szóltak a hírek, hogy Brad Pitt a szexi szőkeség mellett keres vígaszt a zátonyra futott házassága miatt. Bizonyos információk szerint gyakran látni őket kettesben romantikázni, ám egy idő után a színésznő megelégelte a pletykákat és tiszta vizet öntött a pohárba.

És úgy tűnik, Sienna valóban igazat mondott, ugyanis szerdán este lencsevégre kapták egy csillogó gyémánttal a gyűrűsujján. Lehet, hogy a híres rendező, Bennett Miller egy év randevú után megkérte a szexi sztár kezét? A friss képet itt tudod megtekinteni.

Bennet 15 évvel idősebb a színésznőnél, de úgy tűnik számukra ez nem jelent gondot. A gyűrű nemrég kerülhetett fel az ujjára, ugyanis a korábbi szereplései alkalmával sosem látták rajta a jelentőségteljes ékszer.

Jegygyűrűt villantott a magyar énekesnő: Fotó!

A fiatal sztár Instagram Storyjában megjelent egy fotó, amelyen egy jegygyűrűt visel. Vajon ez most azt jelenti, hogy Andi házas? Ugyanis a kép mellé azt kommentelte: feleség vagyok. Egyelőre még azt sem tudni, hogy ki húzta a lány ujjára a csillogó gyűrűt? Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.