Így vélekednek a cicijeikről a sztárok

Forrás: Instagram/Kim Kardashian -
Kim Kardashian Scarlett Johansson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még a legnagyobb hollywoodi sztárszépségek sem tökéletesek: most többen elmondták, hogyan vélekednek saját melleikről. 

Kim Kardashian

"Szívem szerint minden este a zuhany alatt zokogtam volna a melleim miatt. Könyörögtem nekik, hogy ne nőjenek már tovább. Az iskolában nekem volt szükségem először melltartóra, míg a többi lány vékony volt és karcsú. Felnőtt koromra persze már előnynek gondolom a melleim, de akkoriban sokat szégyenkeztem miattuk"

Kim Kardashian szégyellte magát a nagy mellei miatt Forrás: Instagram/Kim Kardashian

Scarlett Johannson

"Ha dicséret éri a melleimet, azt mindig nekem mondják. Pedig elhihetitek, nekem van benne a legkevesebb munkám. Ez sokkal inkább a szüleim érdeme, őket illeti a dicséret. Vagy akár díjat is kaphatnának"

Jennifer Lawrence

"Egyszer, mikor tüdőszűrésre mentem, akkor döbbentem rá, hogy bizony az én melleim sem egyformák. Mondhatnánk úgy is, hogy igen egyenletlenek"

Jennifer Lawrence mellei sem egyformák Forrás: Vogue

Keira Knightley

"Néha kicsit nagyobbnak tűnnek, mint a valóságban, de igazából elégedett vagyok velük. És az se baj, ha photoshopolva vannak, egészen addig, amíg nem lógós melleket varázsolnak rám"

Ariana Grande

"Kb. 12 éves voltam, mikor az osztálytársaim közül már minden lánynak volt cicije, kivéve nekem. Én tulajdonképpen vézna voltam és teljesen lapos. És most, sok évvel később is kijelenthetem, hogy ez nem sokat változott. De nem baj, már megbarátkoztam a testemmel. De akkor, nagyon idegesített" - írta meg a Cosmopolitan.

Ímea magyar nő, akinek a legnagyobbak a mellei az országban

Elégedett a kebleivel Maya, még akkor is, ha sok kritikát kap. Az ő méretei itthon valóban páratlanok, de még világviszonylatban sincs hozzá fogható. Persze nem a természet növesztette ekkorára a kebleit, hanem a sebészek. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.