Lovász Laci kulisszatitkokat árult el a Lakástalkshow című műsorral kapcsolatban - Videó!

Lovász Laci Lakástalkshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lovász Laci Lakástalkshow című műsora újabb évaddal jelentkezik hamarosan. A Life.hu riportere az új részekről és sztárokról faggatta az ismert tévést.

Lovász szerint a kulcs a jó beszélgetéshez nem más, mint az őszinte figyelem. Ezt a módszert alkalmazza vendégeinél is formabontó műsorában a Viasat 3-on, a Lakástalkshow-ban. Erről és néhány kulisszatitokról is mesélt.

Fontos szereplő távozik a Survivor játékából http://www.life.hu/sztarok/20170915-neki-kell-elhagynia-a-szigetet.htmlA Survivor műsorában egyre feszültebb a hangulat, hiszen napról napra közelítünk a cél felé, amiért mindenki harcol. De valaki megint távozni kényszerül a versenyből. TV + Sztárok--Jennifer Lawrence két évre visszavonul http://www.life.hu/sztarok/20170915-visszavonul-ket-evre-jennifer-lawrence.htmlA fiatal színésznő bevallotta, elfáradt az utóbbi években, ezért egy időre visszavonul. Vajon ezt mennyire gondolja komolyan? TV + SztárokOrigoJudy és Balázs bajba kerültek az első szex alkalmával: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170915-majdnem-baj-lett-judy-es-balazs-elso-szexualis-elmenyebol.htmlÚjabb döbbenetes sztártitok került napvilágra a Drágám, add az életed! című műsorban. TV + SztárokOrigoSingh Viki társkeresőn találta meg szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20170915-singh-viki-tarskereson-talalta-meg-parjat.htmlSingh Vikire rátalált a szerelem, mindezt pedig egy társkereső oldalnak köszönheti. Eddig azonban titkolta, hogy kapcsolata van, de már nem rejtegeti tovább a fiút, aki négy évvel fiatalbb nála. TV + SztárokOrigoVideók, amit szívesen eltüntetnének a celebek az internetrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170915-videok-amit-szivesen-eltuntetnenek-a-celebek-az-internetrol.htmlMindenkinek vannak kínos pillanatai, de a civilek szerencséje, hogy az övékére általában nem kíváncsi ország-világ. A celebeknek azonban nagyon kell vigyázniuk, mert elég egyetlen botlás, ahhoz, hogy mindenki rajtuk nevessen, és bizony, ami egyszer felkerült az internetre, az ott is marad. Mindegy, hogy egy tényleges esésről, részeg dülöngélésről, vagy más kínos pillanatról van szó: örökké megmarad az emberek emlékezetében, vagy ha nem, akkor felelevenítjük. TV + SztárokOrigoMézes Norbert a fiú, aki női hanggal él férfi testbe zárva: az X-Faktorban ez lehet az előnyehttp://www.life.hu/sztarok/20170915-mezes-norbert-noi-hanggal-el-ferfi-testbe-zarva.htmlKülönös fiú tűnt fel az X-Faktorban, akire a mentorok is felkapták a fejüket: Mézes Norbertnek ugyanis nem mindennapi hangja van: szinte olyan, mint egy nőé. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.