Így éli meg a versenyhelyzeteket Vomberg Frigyes

Forrás: TV2 -
Séfek séfe Vom­berg Fri­gyes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vomberg Frigyes nem tagadja, hogy időnként megenged magának némi keménységet a tanítványaival szemben, de véleménye szerint ez így van jól. 

Vomberg Frigyes elsőre szépen kér, de másodjára már felemeli a hangját, ha valami nem a megfelelő módon történik a konyhában. Nem finomkodik, ha keménységre van szükség, és ezt a tulajdonságát nem is titkolja senki előtt.

Vomberg Frigyes őszintén mesélt: ezért van szükség szigorra Forrás: Origo

"Igen, káromkodok! Na és! A Séfek Séfe nem egy leányregény. Ez itt kérem egy konyha, ahol dúl az idegek harca, és ahol mindennek tű pontosan kell történnie, ha nyerni akarunk. Márpedig, mi másért lennék itt a srácaimmal? Az indulat a feszített tempó velejárója, a néző pedig azt láthatja, mi folyik a háttérben annak érdekében, hogy akkor és azt kapja egy étteremben, amit kért.Ha finomkodik a séf, azzal teret enged a hibának, az pedig nem én vagyok" - mondta Frigyes.

Persze komolyabban soha nem bánt senkit, kizárólag tanító céllal, indokolt helyzetekben gyakorol szigort a tanítványok felett. Elmondása szerint vele annak idején úgyanígy bántak:

"Az az igazság, hogy versenyhelyzetben arrébb lököm az operatőrt is, ha útban van, még ha nem is szándékosan, csak úgy lazán, siettemben. Annak idején, ha útban voltam, engem is meglódítottak a séfek, sőt!" - írta meg a Ripost.

Vomberg Frigyes ki akar szállni a Séfek Séféből?

Egyre feszültebb a hangulat a Séfek séfe konyhájában, már a tapasztalt séfek idegei sem bírják. Vomberg Frigyes például annyira kiakadt, hogy felkiáltott: "Befejeztem" - Videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.