Élő showban csináltatott HIV-tesztet Aaron Carter

HIV-teszt Aaron Carter drog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aaron Carternek nagyon gyorsan változtatnia kell az életén - ezt ajánloták neki a negatív HIV-teszt ellenére is a The Doctors című amerikai showműsor orvosai.

Aaron Carterről sokat hallunk mostanában, de nem a zenei sikereitől hangos a sajtó. Nemrégiben bevallotta, hogy biszexuális, aztán autóbalesetet szenvedett, most pedig egy showműsorban csináltatott HIV-tesztet. A The Doctors című tévéműsorban kiderült, hogy az egykori gyereksztár szerencsére nem fertőzött, egy másik teszt eredménye azonban aggodalomra adott okot.

Az orvosok egy drogtesztet is elvégeztek, Aaron mintáiban pedig HTC-t, benzodiazepint és ópiátokat találtak. Az orvosok arra figyelmeztették, hogy az utóbbi kettő kombinációja nagyon könnyen túladagoláshoz vezet. Carter azt mondta, a szerekkel a fájdalmait nyomja el:

"Elvesztettem a karrierremet, a szüleim elváltak, elvesztettem az apámat, a nővéremet és a bátyámat, Nicket. Hogyan folytassam tovább az életemet? Fogalmam sincs."

A 29 éves Aaron Carter, a Backstreet Boys-ból ismert Nick Carter öccse mindössze kilenc éves volt, amikor megismerte a világ a "Crush on You" című slágerének köszönhetően. Aztán Aaron a kétezres évek elején eltűnt, majd 2011-ben hallottunk róla megint, amikor önszántából drogelvonóra ment.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.