Összebalhéztak a mentorok az X-Faktorban

Fotó: Polyák Attila - Origo -
X-Faktor 2017
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a szombaton is ment a durci az X-Faktorban. Gáspár Lacinak beszóltak, hogy túlságosan izzad, ő pedig ezen nagyon besértődött. 

Az X-Faktor sem különbözik egy irodától, ahol a dolgozók azon vitatkoznak, hogy mennyire nyomja a hideget a klíma. Míg Puskás Peti és Radics Gigi azt szerette volna, hogy kapcsolják ki a klímát, addig Gáspár Laci arra kérte a produkció munkatársait, hogy kapcsolják be. Laci ugyanis nagyon izzad a melegben, amiből viccet csinált a másik három mentor.

- emelte fel a hangját Gáspár, majd így folytatta. "Aztán meg azzal viccelődik mindenki, hogy én mennyit izzadok."

Fotó: Polyák Attila - Origo

Ismét ment tehát a dráma az X-Faktorban, hiába rajzolt ByeAlex szivecskéket Lacinak, az nem volt kapható a békülésre. Végül Kiss Ramóna hozta vissza a vidámságot a stúdióba azzal, hogy felszaladt a színpadra és előadott egy dalt.

Ez a 18 éves lány Lady Gaga legmeghatóbb dalával tarolt az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170916-18-eves-lany-tarolt-az-x-faktorban.htmlFelvidékről érkezett az X-Faktorba Kármen, aki Lady Gaga egyik legmeghatóbb dalával zsebelt be négy igent a harmadik válogatón.TV + SztárokOrigoNem mindenki viselte jól, hogy kirakták az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20170909-botranyosan-tavoztak-az-x-faktorbol-az-enekesek.htmlA mostani X-Faktor válogatón is jócskán akadtak olyan énekesek, akik nem bírták feldolgozni, hogy a mentorok hazaküldték őket. TV + SztárokOrigoVisszatér a Barátok köztbe Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20170828-visszater-a-baratok-koztbe-is-rekasi-karoly.htmlKét évvel a balesete után, a képernyőre is visszatérhet Rékasi Károly. A Barátok köztben, már tervezik Bartha Zsolt történetének folytatását. TV + Sztárok--Ekkora buli még nem volt az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170909-tortek-zuztak-az-x-faktorban.htmlA Jászságból érkezett az ötfős Tollfelvásárlók formáció az X-Faktor válogatójára, ami pedig a fellépésük alatt történt, az egy durvább házibulinak is simán elmenne. TV + SztárokOrigoÍgy köszöntötte nejét Ryan Reynolds - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170826-igy-koszontotte-nejet-ryan-reynolds.htmlHumor miatt nem kell a szomszédba mennie a színésznek. TV + Sztárok--Így köszöntötte nejét Ryan Reynolds - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170826-igy-koszontotte-nejet-ryan-reynolds.htmlHumor miatt nem kell a szomszédba mennie a színésznek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.