videoklip Miskovits Marci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miskovits Marci, akit az egykori Viva TV-ből Random Marciként ismerhettek meg az emberek, a StarAcademy egyik műsorvezetőjeként tevékenykedhetett a TV2-nél. Nemrég azonban zenélésbe kezdett, legújabb dalát pedig rögtön egy videoklip is kíséri.

„Kiskorom óta nagyon szeretem a zenét, főleg a tengerentúli hip-hopot. Ezen nőttem fel, általános iskolás korom óta ezt hallgatom. A zenetévés időszakomban a magyar könnyűzenei világ szinte összes előadóját, zenekarát volt szerencsém megismerni, sokan közülük a mai napig a barátaim. Azt viszonylag kevesen tudják rólam, hpgy a műsorvezetés mellett több éve dalszövegeket is írok, amiket eddig nem nagyon mutogattam senkinek" – mesélte Marci, aki hozzátette, ebben az évben érezte igazán azt, hogy kiforrott benne a zenei elhivatottság és szeretne ezzel a jövőben komolyabban is foglalkozni.

Elsőként a Városkép című dala került a nyilvánosság elé, ami Marci szerint csak pozitív visszajelzést kapott. Ez pedig felbátorította őt a következő muzsika elkészítésére.

„Mindig irigyelve hallgattam, ahogy mesélnek a zenészek a sok fellépésről, az új zene és videóklip ötletükről. Ez is adott egy löketet, hogy elinduljak ebbe az irányba. Az első dalom egy autentikusabb, jazzesebb nóta volt, a most megjelenő második pedig egy inkább az újvonalas hip-hop tulajdonságaival megáldott szám, amit egy külföldön élő zenei producer barátommal készítettünk el" – mondta Marci.

A fiatal műsorvezető tervei közt szerepel, hogy a képernyőzés mellett zenészként is megállja a helyét.

„Szeretnék elismert zenész lenni, bejárni az egész országot, és a gondolataimat, stílusomat, világnézetemet átadni az embereknek zene formájában" – zárta a beszélgetést Marci, aki amúgy 21 éves létére rengeteg új feladatot kapott anyacsatornájától, hosszútávon terveznek vele. A közeljövőben egy nagyobb műsor kísérőműsorának lesz a házigazdája, ahol élő adásban bizonyíthat.

Gyönyörű modellé vált Sophia Stallone: Fotók! http://www.life.hu/sztarok/20170917-ilyen-szep-modell-lett-sophia-stallone.htmlSylvester Stallone lánya csodás felnőtt nővé vált, mostanra már híres modell is. TV + SztárokOrigoGyönyörű menyasszony volt Rába Tímea - 20 éve van együtt férjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20170917-raba-timea-eskuvoi-fotoja.htmlAz egykori szépségkirálynő megmutatta, milyen gyönyörű menyasszony volt.TV + Sztárok--Újabb álompár szakított: Már nincs együtt Shakira és Gerard Piquéhttp://www.life.hu/sztarok/20170917-shakira-es-gerard-pique-szakitott.htmlTöbb spanyol lap is tudni véli, hogy a sztárfocista és a világhírű énekesnő szerelmének vége.TV + Sztárok--ByeAlex válaszolt a dühös Majkának http://www.life.hu/sztarok/20170917-ezt-reagalta-byealex-majka-uzenetere.htmlÚgy tűnik Majka üzenete célba ért, ugyanis ByeAlex már reagált is a műsorvezető posztjára. TV + SztárokOrigoGeorge Michael egyik hozzátartozója elmondta az igazat http://www.life.hu/sztarok/20170917-elmondta-a-teljes-igazsagot-george-michael-egyik-hozzatartozoja.htmlKiderült, hogy George Michael mégsem úgy halt meg, ahogy eddig gondoltuk. TV + SztárokOrigoMajka nem bírta szó nélkül hagyni az X-Faktorban látottakat http://www.life.hu/sztarok/20170917-majka-teljesen-kikeszult-az-x-faktor-miatt.htmlMajka nagyon felhúzta magát az X-Faktorban látott események miatt: a közösségi oldalán fakadt ki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.