Gyönyörű menyasszony volt Rába Tímea - 20 éve van együtt férjével

Tóbiás József házassági évforduló Rába Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori szépségkirálynő megmutatta, milyen gyönyörű menyasszony volt.

Rába Tímea és férje, Tóbiás József házassági évfordulójukat ünnepelték a napokban. Az 1991-es Miss Hungary megható sorokkal és fotókkal köszönte meg párjának az együtt töltött éveket a közösségi oldalán. Tímea és férje 2002-ben házasodtak össze, de a poszt szerint már 20 éve együtt vannak.

Rába Tímeának és Tóbiás Józsefnek két közös gyerekük van, Nina 2003-ban született, Noel 2008-ban. Timinek az előző házasságából van egy nagyfia is, Márk, aki már 23 éves.

Újabb álompár szakított: Már nincs együtt Shakira és Gerard Piquéhttp://www.life.hu/sztarok/20170917-shakira-es-gerard-pique-szakitott.htmlTöbb spanyol lap is tudni véli, hogy a sztárfocista és a világhírű énekesnő szerelmének vége.TV + Sztárok--ByeAlex válaszolt a dühös Majkának http://www.life.hu/sztarok/20170917-ezt-reagalta-byealex-majka-uzenetere.htmlÚgy tűnik Majka üzenete célba ért, ugyanis ByeAlex már reagált is a műsorvezető posztjára. TV + SztárokOrigoGeorge Michael egyik hozzátartozója elmondta az igazat http://www.life.hu/sztarok/20170917-elmondta-a-teljes-igazsagot-george-michael-egyik-hozzatartozoja.htmlKiderült, hogy George Michael mégsem úgy halt meg, ahogy eddig gondoltuk. TV + SztárokOrigoA Facebookon kér segítséget Alföldi Róberthttp://www.life.hu/sztarok/20170917-elvesztett-alfoldi-robert-kutyaja-rozi.htmlVasárnap reggel elveszett Alföldi Róbert kiskutyája. A színész-rendező a Facebookon kért segítséget a megtalálásában.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMajka nem bírta szó nélkül hagyni az X-Faktorban látottakat http://www.life.hu/sztarok/20170917-majka-teljesen-kikeszult-az-x-faktor-miatt.htmlMajka nagyon felhúzta magát az X-Faktorban látott események miatt: a közösségi oldalán fakadt ki. TV + Sztárok--Ledobta a textilt a 61 éves Igó Éva - Jó ügyért vetkőzötthttp://www.life.hu/sztarok/20170917-igo-eva-naptarlanyok-vetkozes.htmlLedobja a ruháit és napraforgóvirág mögébújik a színpadon Igó Éva a Naptárlányok című vígjátékban.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.