Eljegyezték Ripli Zsuzsa színésznőt! Fotó!

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Primavera Studios/Kvisel -
Ripli Zsuzsanna eljegyzés A mi kis falunk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges örömhírt jelentett be a közösségi oldalán Ripli Zsuzsa, színésznő. 

Ripli Zsuzsa neve sokaknak ismerős lehet, de ha más nem, a szépsége biztosan. 2004-ben modellként hatalmas sikert ért el, mikor Playmate-nek választották, ezt követően pedig akkor került ismét az ország szeme elé, mikor szerepet kapott A mi kis falunk című sorozatban.

A 36 éves szépség azonban nemrég egy különleges örömhírt posztolt a közösségi oldalán: megkérték a kezét, és ő boldogan igent mondott.

A Facebookon megjelent poszt szerint ez volt élete legboldogabb pillanata, ami érthető is, hiszen mostmár az egész világ tudja, hogy Zsuzsi és a párja együtt szeretnék leélni az egész életüket.

Eljegyezték a szexi magyar műsorvezetőt: Fotó!

A napokoban röppent fel a hír, hogy a fiatal lány mindent hátra hagyva követi szerelmét, a profi jégkorongozó Sofron Istvánt Amerikába, akit oda szerződtetett egy neves hokicsapat. A páros immáron friss jegyesekként kezdhet új életet a tengerentúlon, ugyanis a híresség boldogan tudatta követőivel, hogy megkérték a kezét: Fotó!

Nagy Alekosz 30 milliós perre készül a TV2 és Hajdú Péter ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20170919-nagy-alekosz-30-millios-perre-keszul.htmlNagy Alekosz nagy perre készül, amelyben érintett Hajdú Péter, és a korábbi csatornája is. A celeb beszámolója szerint 30 millió forint a tét. TV + SztárokOrigoAleska szakított focista párjával: a Tinderen keresi új szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20170919-aleska-szakitott-focista-parjaval-a-tinderen-keresi-uj-szerelmet.htmlAleska tavaly áprilisban boldogan számolt be bimbódzó szerelméről egy focistával, de most újra egyedülálló. Emese most ismét társkereső oldalon próbálkozik, és nem kalandot keres. TV + SztárokThinkstockVeszélyes állapotba került Balázs Klárihttp://www.life.hu/sztarok/20170919-balazs-klari-eleteert-aggodtak.htmlHihetetlen jól néz Balázs Klári, aki egy év alatt 12 kilótól szabadult meg. Az énekesnő havonta egy kilótt adott le, de a rosszul kezelt diéta majdnem az életébe került. TV + SztárokOrigoIsmét szakított VV Lóri és VV Dinahttp://www.life.hu/sztarok/20170919-szakitott-vv-lori-es-vv-dina.htmlA ValóVilágban szeretett egymásba VV Lóri és VV Dina, de való világban nem bírta a kapcsolatuk. Egyszer már szakítottak, de akkor adtak még egy esélyt a kapcsolatuknak. Most újra a szétválás mellett döntöttek. TV + SztárokOrigoMága Zoltán photoshopolt képét utánozza mindenki - Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170919-maga-zoltan-photoshoppolt-kepet-utanozza-mindenki.htmlKi tudja miért Mága Zoltán úgy döntött, közzé tesz egy közös fotót magáról és Barbra Streisandről. Persze messziről olrdított, hogy a kép nem igazi, amit szóvá is tettek a művésznek, de már nem lehetett mit tenni: egyre több sztár oldalán tűnik fel hasonló közös fotó. Mága Zoltán egy lavinát indított el... TV + SztárokOrigoLuxuséletéről beszél Csősz Boglárkahttp://www.life.hu/sztarok/20170919-luxuseleterol-beszel-csosz-boglarka-modell.htmlAz Apám beájulna című filmből ismerhetik a legtöbben Csősz Bogit. A szépség ma már egy milliárdos török üzletember felesége. Nem titkolja, luxusban él, és most erről mesélt is. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.