Bereczki Zoltán Sztárban sztár +1 kicsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges fotót posztolt a közösségi oldalára Bereczki Zoltán: láthatóan nagyon jól sikerült a közös, bulizós este. 

Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, Bereczki Zoltán nagyon jó kapcsolatot ápol a Sztárban sztár + 1 kicsi című műsorban megismert párjával, Berki Artúrral. A híres énekes még akkor is a mentoráltja mellett állt, mikor párkapcsolati válságba került, hiszen komolyan a szívén viseli a fiatal tehetség sorsát.

És láthatóan azóta sem változott a viszonyuk, amire Bereczki egyik friss Facebook posztja is bizonyíték. A zenekarról feltöltött fotón megtalálható Artúr is, aki bizonyára nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy ekkora nevekkel zenélhet együtt. Valószínűleg hatalmas bulit csaptak, legalábbis a rajongók kommentjei szerint fantasztikus volt az este.

Bereczki Zoltán: "Hallottam egy hangot. Kaptam egy jelet"

A LifeNetwork tévécsatornán futó, Utazás a lelked körül Peller Mariann-nal című műsor vendége ezúttal Bereczki Zoltán színművész volt. A műsorban meglepő túlvilági élményeiről mesélt. Olvass tovább itt...

Nagy Alekosz 30 milliós perre készül a TV2 és Hajdú Péter ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20170919-nagy-alekosz-30-millios-perre-keszul.htmlNagy Alekosz nagy perre készül, amelyben érintett Hajdú Péter, és a korábbi csatornája is. A celeb beszámolója szerint 30 millió forint a tét. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa magánéleti gondok miatt volt furcsa az ATV reggeli adásábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170919-demcsak-zsuzsa-ezert-volt-furcsa-az-atv-reggeli-adasaban.htmlZavartan és furcsán viselkedett Demcsák Zsuzsa az ATV reggeli adásában, érdekes kérdéseket tett fel Szanyi Tibornak és többször is megbotlott a nyelve. A műsorvezető eddig hallgatott, de most magyarázatot adott viselkedésére. TV + SztárokOrigoIsmét szakított VV Lóri és VV Dinahttp://www.life.hu/sztarok/20170919-szakitott-vv-lori-es-vv-dina.htmlA ValóVilágban szeretett egymásba VV Lóri és VV Dina, de való világban nem bírta a kapcsolatuk. Egyszer már szakítottak, de akkor adtak még egy esélyt a kapcsolatuknak. Most újra a szétválás mellett döntöttek. TV + SztárokOrigoVeszélyes állapotba került Balázs Klárihttp://www.life.hu/sztarok/20170919-balazs-klari-eleteert-aggodtak.htmlHihetetlen jól néz Balázs Klári, aki egy év alatt 12 kilótól szabadult meg. Az énekesnő havonta egy kilótt adott le, de a rosszul kezelt diéta majdnem az életébe került. TV + SztárokOrigoMága Zoltán photoshopolt képét utánozza mindenki - Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170919-maga-zoltan-photoshoppolt-kepet-utanozza-mindenki.htmlKi tudja miért Mága Zoltán úgy döntött, közzé tesz egy közös fotót magáról és Barbra Streisandről. Persze messziről olrdított, hogy a kép nem igazi, amit szóvá is tettek a művésznek, de már nem lehetett mit tenni: egyre több sztár oldalán tűnik fel hasonló közös fotó. Mága Zoltán egy lavinát indított el... TV + SztárokOrigoMegszólalt egy pszichológus Rékasi Károly megsértődésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170919-ez-egy-pszichologus-velemenye-rekasi-karoly-megsertodeserol.htmlRékasi Károly beszélgetésére nem voltak sokan kíváncsiak a Színházak Éjszakáján, és ezt nem tűrte a színész. Megsértődve távozott, egy pszichológus pedig elmondta, miért is viselkedhetett így. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.