Erőszakos bántalmazással vádolják Ryan Phillippe-t

Forrás: AFP/Valerie Macon -
erőszak Ryan Phillippe szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Botrányos, beszámíthatatlan és erőszakos viselkedéssel vádolja volt barátnője Ryan Phillippe-t, aki azonban tagad minden vádat. 

Egy millió dollárt, azaz durván 250 millió forint kártérítést követel Ryan Phillippe-től az egykori szerelme, Elsie Hewitt. A szexi Playmate ugyanis állítja, hogy színész brutálisan viselkedett vele a szakításuk után.

Ryan Philippe komoly bajba is kerülhet, ha nem tudja bizonyítani az ártatlanságát Forrás: AFP/Valerie Macon

A modell még júliusban ment át Ryanhez, hogy a maradék holmiját is elköltöztesse onnan, ám ekkor a színész rángatni kezdte, majd lelökte őt a lépcsőn. Hewitt szerint a Kegyetlen játékok sztárja drog és alkohol befolyásoltsága alatt állt, és rendkívül agresszívan viselkedett. Elsie fotókat is mutatott a sérüléseiről, amelyeket - állítólag - a sztár okozott.

post makeup pre wardrobe in need of more smiling why am i so serious!!

Elsie (@elsiehewitt) által megosztott bejegyzés,

De Reese Witherspoon volt férje teljesen másképp emlékszik vissza a történtekre, mindent tagad. Az egyik barátja pedig azt nyilatkozta, hogy a nő váratlanul állított be Phillippe otthonába, és ő támadt rá.

Gyerekei előtt drogozott Mel B, azaz Melanie Brown

Nagy bajban van Mel B. Már régen pereskedik férjével, és most olyan bizonyítékok kerültek elő, ami miatt az énekesnő elveszítheti legkisebb lányát: Mel B terapeutájának feljegyzései kerültek a bíróság elé, amiben a doktor az énekesnő kritikus időszakáról számol be...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.