Lagzi Lajcsi felhagy a zenéléssel és asztalosnak áll

Forrás: tv2 -
Galambos Lajos Lagzi Lajcsi asztalos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új mesterséget választott magának Lagzi Lajcsi, úgy döntött a zeneipar helyett inkább a műbútorasztalos mesterséget űzi tovább.

Mióta ismerjük Lagzi Lajcsit, azóta a mulatós zenéléssel foglalkozik, hosszú ideig szórakoztatta közönséget dalos műsorával. Úgy döntött azonban, hogy ennek vége, egy teljesen új szakma kitanulásával foglalkozik mostanában: műbútorasztalos szeretne lenni.

Lagzi Lajcsi asztalos akar lenni Forrás: tv2

"Az édesapám asztalos volt, és mikor eljött az idő, megkérdezte, hogy mi akarok lenni. Mondtam, hogy zenész leszek, ő pedig azt, hogy rendben van, de mi lesz a szakmám. Rávágtam, hogy zenész, ezt sokáig nem értette. Szegény apukám 18 éve már nincs velünk, az élet úgy hozta, hogy találkoztam Tibor barátommal, akitől kaptam bútorokat, hogy megtanuljam rajtuk a szakmát" - mesélte a Mokkában Lajcsi.

Az a 4 hónap megváltoztatta a gondolkozásomat.

"Új korszak követezik az életemben

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.