Szilágyi Áron Párizsban és Tahitin töltötte mézesheteit - Kép!

Szilágyi Áron nászút Tahiti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi Áron világ - és kétszeres olimpiai bajnok kardvívó öt éve él boldog kapcsolatban kedvesével, Szántó Beátával, akit idén augusztusban feleségül is vett.

Az esküvőn - amit egy golfklubban tartottak - a család mellett számos sportoló vett részt.

„Szerettünk volna a barátainkkal és a családunkkal együtt megélni ezt a számunkra igazán fontos napot kötetlen hangulatban. Az volt a célunk, hogy egy csendes, természetközeli, vidéki helyszínt találjunk, ahol nemcsak egy estét, hanem gyakorlatilag egy hétvégét tudunk együtt, szeretetben tölteni"- árulta el a sportoló a Blikknek.

Az álomnászút azonban egy jó hónapot váratott magára, de megérte, mert az ifjú házasok igazán romantikusra tervezték a nyaralást. Először Párizst célozták meg, a szerelmespárok egyik legkedveltebb városát, utána pedig a csodás Tahiti szigetére repültek, ahol megkezdődhetett az igazi pihenés amolyan sportoló módra: a reggelek a reggelek itt sem telhettek el bemelegítés nélkül.

#holiday #workout ️ ☀️ Photo: @bettiszanto, my amazing wife

Aron Szilagyi (@szilagyi_aron) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.